Select Vitae is per direct op zoek naar een ervaren Zelfstandig werkende kok. Onze opdrachtgever betreft een hotel die gevestigd zit op een centrale plek in Den Haag. Het betreft hier een baan voor langere tijd waarbij bij gebleken geschiktheid er een contract zal volgen. 

De kok die wij zoeken is voor minimaal 4 dagen in de week beschikbaar.  Er wordt gewerkt met wisselende tijden(dag,avond,weekend). Samen met het keuken team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken. Koken is een grote passie van jou en jij weet als geen ander hoe te werken met mooie en simpele producten om tot een geweldig resultaat te komen. 

Ook werk jij graag in teamverband en daarom draag jij ook bij aan een fijne werksfeer. 

 

Ben jij op zoek naar een vaste baan en wil jij werken in een hotel met een internationaal tintje en waar jij de kans krijgt om in de toekomst door te groeien?

Dan gaan wij graag het gesprek met je aan. Wel ontvangen wij vooraf een uitgebreide en recente Curriculum Vitae van jou. Deze kan je mailen naar; info@selectvitae. Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer: 010-2152345. Anne Martiene Gerritsen is contact persoon oor deze vacature.