Koken met producten veelal van Nederlandse bodem of vers gevangen uit de Noordzee, dat is hoe dit werkwijze. Pakjes en zakjes komen deze keuken niet in! Er worden mooie herkenbare gerechten geserveerd zonder al te veel poespas. Precies zoals koken bedoeld is.

De keukenbrigade staat onder leiding van een chef-kok met een enorme drive en passie voor het vak. Samen streven naar het hoogst haalbare en hier wordt hard voor gewerkt. In deze keuken is eenieder van toegevoegde waarde en maak ook jij het verschil.

Ook al heeft de Chef de eindverantwoordelijkheid, jij neemt je verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en presentatie van elk gerecht wat geserveerd wordt aan de gast. De kwaliteit van de gerechten dient constant te zijn, ongeacht drukte of andere omstandigheden. Een uitdaging dus!

Wij zijn op zoek naar een Zelfstandig werkend kok die van vele markten thuis is. De ene dag draai je mee met de lunch, de andere dag geef je het ene na andere dinergerecht mee. Dit alles vanuit een moderne open keuken. Leuk want hierdoor sta je in direct contact met de gasten en draag je bij aan de totale gastbeleving. Een representatief voorkomen is dan ook een harde eis.

Het restaurant waar je komt te werken beschikt naast de zitplaatsen binnen tevens over een ruim terras. Met de zomer in aantocht betekend dit…Keihard knallen!!

Wil je meer informatie over deze vacature dan zijn wij telefonisch bereikbaar op 010-2152345. Wil je direct solliciteren? Dat kan! Wij ontvangen graag je CV via de mail info@selectvitae.nl

Anne Martiene Gerritsen is contactpersoon voor deze vacature.