Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en heb je er altijd van gedroomd om één van de mooiste restaurants te werken? En ben je op korte termijn beschikbaar om met jouw kennis en kunde dit keukenteam te komen versterken? Dan is dit een geweldige uitdaging voor jou!

De opdrachtgever;

Onze zeer gewaardeerde, snel groeiende, innovatieve relatie is een ambitieus, professioneel en eigenwijs Horecabedrijf. De locatie, waarvoor wij een Zelfstandig werkende Kok zoeken, bevindt zich in het hart van de stad. Geïnspireerd op de nabijgelegen jachthaven heeft het een eigentijds interieur met de uitstraling van een luxe cruiseschip. Comfortabele banken, knusse zitjes en stoelen en barkrukken bekleed met een donkergroene, zachte stof van hoge kwaliteit. Maar ook kenmerkende ramen, messing en marmer komen in de inrichting terug. Vanaf hun tafel hebben bezoekers zicht op het hart van het restaurant: een gezellige bar, een homarium gevuld met kreeft en uitgestalde vis op ijs. Op de kaart staan voornamelijk verse vis en schelp- en schaaldieren. Geweldige oesters, kreeft bereid in verschillende variaties en fantastische King krab. Alles uiteraard dagvers en te bewonderen in de opvallende visvitrine waaruit je zelf je gerecht kunt uitkiezen. Maar ook vleesliefhebbers worden bediend. In het restaurant staat een Dry aged meat-kast voor vlees van de beste kwaliteit.

De functie;

Samen met het team worden de taken verdeeld waardoor de samenwerking vlekkeloos verloopt en jullie samen gaan voor het ultieme resultaat: tevreden gasten! De dag start met een kop koffie en de bijzonderheden van de dag passeren de revue, lunch in een vergaderzaal, lunchbuffet een diner…you name it!
• Je draagt zorg voor de (voor) bereiding van de gerechten;
• Je bewaakt en controleert kwaliteit, gaarheid en smaak en je zorgt voor een excellente presentatie van alles dat de keuken uitgaat;
• Je denkt mee over de samenstelling en wijzigingen van de menu’s;
• Je hebt supervisie over de werkzaamheden van leerling- en hulpkoks en geeft, daar waar nodig, instructies en begeleiding.

Wat wordt er van jou verwacht?

Jouw profiel;

  • Je hebt een Koks opleiding afgerond;
  • Je vindt Kok zijn, het mooiste wat er is:
  • Je bent flexibel inzetbaar, ook in de avonden en weekenden;
  • Je bent stressbestendig en kan onder grote druk werken;
  • Je kunt goed multitasken;
  • Je levert kwalitatief hoogwaardig werk;
  • Je bent creatief en gemotiveerd;
  • Je bent zo gastvrij dat de gasten aan het eind van de avond met een glimlach het pand verlaten en een ervaring rijker zijn;
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Locatie; Noord-Brabant

Het aanbod;
Bij deze innovatieve, “hippe”, opdrachtgever wordt een uitdagende functie geboden waarin je je volop persoonlijk kunt ontwikkelen. Het bedrijf is onderscheidend voor haar personeel door hele goede arbeidsvoorwaarden aan te bieden.

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je graag aan de slag als Zelfstandig werkend Kok? Dan zien wij graag jouw Curriculum Vitae tegemoet.
Deze kun je mailen naar; info@selectvitae.nl

Soraya van der Veldt is contactpersoon voor deze functie en staat jou graag te woord. Je kunt haar bereiken op het nummer; 06-81955969.