WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR DE ALLERBESTE SALES TIJGER EN LEGGEN DE RODE LOPER UIT!

|||WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR DE ALLERBESTE SALES TIJGER EN LEGGEN DE RODE LOPER UIT!

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR DE ALLERBESTE SALES TIJGER EN LEGGEN DE RODE LOPER UIT!

2019-01-08T15:48:04+00:00januari 8th, 2019|Categories: Vacatures Werving & Selectie|Tags: , , , , |

Voor een relatie die wij kunnen benoemen als een van de leukste opdrachtgevers van Select Vitae zijn wij op zoek naar een zeer representatieve, enthousiaste en commercieel talent met leidinggevende kwaliteiten die onderdeel uit gaat maken van deze organisatie die met de dag groeit. Onze opdrachtgever betreft een importeur- distribiteur van zeer exclusieve dranken en het hoofdkantoor zit gevestigd in de omgeving van Den Haag. De organisatie is middelgroot, de lijnen zijn kort en zelfs de directeur kent jou bij naam. Too good to be true? Niet bepaald! Afhankelijk van jouw inzet en aandeel zijn er veel mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie.

Wat ga je doen?

Als salesmanager ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor het sales team- en collega’s waar jij mee werkt.  Het behalen van de doelstellingen geeft een trigger en dit gevoel straal jij uit naar jouw team. Dit doe je door nauw samen te werken met je collega’s waarbij jij, uiteraard op een prettige manier, de routes volgt en bewaakt. Vanzelfsprekend ben je dagelijks bezig met jouw klanten die bestaan uit particulieren en B2B segment. Als sparringpartner geef jij het juiste advies op het juiste moment én weet jij als geen ander ondersteuning te geven in het geven van advies in de keuzes die er zijn. Daarmee creëer jij een uitstekende relatiebeheer en je gebruikt  dit dan ook om je bestand uit te bouwen naar new business. Het resultaat is dan een groeiende klantenbestand en dus ook meer omzet.  Om dit alles te bewerkstelligen ben je flexibel, veel op kantoor maar ook buiten de deur. Dat is geen probleem voor jou want jij weet vanuit jouw vakgebied dat het streven naar het allerbeste resultaat gehaald moet worden en daar haal jij ook je energie vandaan.

Wie zoeken wij?

Om voor deze super baan in aanmerking te komen beschik jij over de nodige natuurlijke charmes. Jij bent een volwaardige gesprekspartner in alle omstandigheden, je voelt je als een vis in het water in deze branche.  Daar horen ook “out of office hours” werkzaamheden bij. Dit betekent dat jouw aanwezigheid op diners, gala’s, proeverijen of andere evenementen verwacht wordt. Werkervaring is natuurlijk leading. Wel verwachten wij voor deze vacature dat je minimaal een afgeronde HBO opleiding hebt genoten, recente en aantoonbare werkervaring hebt in een soortgelijke functie en jij met jouw gunfactor gesloten deuren weet te openen. Met jouw contactuele vaardigheden en serviceniveau weet jij jouw collega’s, klantenbestand en nieuwe klanten enthousiast te maken en je aan je te binden.  Social media is geen onbekend terrein voor jou. Jij kent je weg daarin in wel en maakt daar ook volop gebruik van.

Wat valt er te halen?

Naast een vast contract en goede primaire arbeidsvoorwaarden liegen de secundaire arbeidsvoorwaarden er ook niet om. Alles is in overleg. Niet onbelangrijk is dat jij in een mooie, gezellige organisatie komt te werken waar jij wel degelijk het verschil weet te maken en de mogelijkheid krijgt om keihard te knallen!

Nieuwsgierig? Als jij denkt aan dit profiel te voldoen en jij wil er wel voor gaan dan nodig ik jou van harte uit om met mij het gesprek aan te gaan. Vooraf ontvang ik wel graag een uitgebreide Curriculum Vitae. Indien je vooraf eerst meer info zou willen weten dan kan dat; 010-2152345. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze site: www.selectvitae.nl 

Soraya van der Veldt is contactpersoon voor deze vacature.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om te bekijken welke cookies je accepteert. Instellingen Akkoord

Veilig gebruik

We zorgen voor een veilig gebruik van onze website

Monitoren de technische werking

We monitoren de technische werking van de website volledig anoniem

Verzamelen informatie

We verzamelen informatie om de website te verbeteren op basis van prestaties

Relevantie en effectiviteit van campagnes

We verzamelen informatie om de relevantie en effectiviteit van campagnes te beoordelen

Relevante advertenties

We tonen alleen relevante advertenties op andere websites

Voorkomen van meerdere male acties

We voorkomen dat je acties meerdere malen opnieuw moet uitvoeren