Voor een mooie zorginstelling, gevestigd in de omgeving van Capelle aan den Ijssel, zijn wij per direct op zoek naar gediplomeerde maar vooral ook enthousiaste Verzorgende IGers voor het thuiszorg team. Als verzorgende IGer ben jij je ervan bewust dat je een dankbaar maar ook vooral een verantwoordelijk beroep hebt. Jij ondersteunt jouw cliënten met zorg in de breedste zin van het woord.  Zo verleen zorg aan cliënten die (soms tijdelijk) niet zelfstandig voor zichzelf kunnen zorgen. Jouw werkzaamheden zijn uiteenlopend; persoonlijke verzorging, begeleiding, tot aan het verrichten van verpleegkundige handelingen. Ook heb je een signalerende functie en trek je aan de bel op het moment dat jij zaken constateert die verontrustend zijn.  Al met al, jij bent een belangrijke schakel en je bent niet te missen. Gelukkig sta je er niet alleen voor en werk je nauw samen met de wijkteams waar een prettige werksfeer heerst.

Functie eisen;

  • Je bent in het bezit van een geldig diploma verzorgende IG;
  • Je hebt van nature een sociaal karakter en je bent representatief in verschijning, houding en woord;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Op aanvraag kun jij een Verklaring van goed gedrag overleggen;

Het  aanbod;

Je komt te werken in een mooie en frisse organisatie waar het bieden van een hoogwaardige dienstverlening centraal staat. Uiteraard is jouw salaris marktconform en is jouw eigen indicatie ook heel belangrijk. Voor het gebruik van jouw eigen vervoer staat natuurlijk een reiskostenvergoeding tegen over.

Voldoe je aan de eisen en wil je verder met ons in gesprek hierover? Dat kan! Wij ontvangen graag vooraf een uitgebreid en recente Curriculum Vitae van jou. Deze kun je mailen naar; info@selectvitae.nl  Voor meer telefonische informatie kun je terecht bij Soraya van der Veldt. Zij is contactpersoon voor deze vacature en onder kantoortijden te bereiken op het telefoonnummer; 06-81955969.