Heb jij een hart voor de zorg? Lees dan verder!

Voor een moderne zorgcentrum in de omgeving van Capelle aan den Ijssel zijn wij per direct op zoek naar een Verzorgende IGer Intramuraal. Je werkt volgens een zorgplan in een woonsetting.  In deze baan ben je dagelijks verantwoordelijk voor de begeleiding en verzorging van cliënten. Ook draag je een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van zorgplannen en als jij werk ziet liggen dan pak je dit direct op. Het uitvoeren van verpleegkundige handelingen is onderdeel van jouw werk evenals hulp bieden bij de ADL. Je werkt conform afspraken uit het zorgplan en jij bent je ervan bewust dat je werkt met een kwetsbare doelgroep en help je hen zo goed mogelijk veilig te wonen. Tot slot; Je bouwt een band op met de cliënten, je hebt een wakend oog én je bent een luisterend oor.

Functie eisen;

  • Je hebt een opleiding tot Verzorgende IG genoten en deze met goed gevolg afgesloten;
  • Je hebt al enige relevante werkervaring opgedaan;
  • Je bent flexibel en je hebt een proactieve houding;
  • Bij een aanname kun je een VOG overleggen;
  • Je hebt een vrolijk, zorgzaam en opgeruimd karakter;

Het aanbod;

Je komt te werken in een frisse en gezellige organisatie waar oog voor de mens centraal staat. Het salaris wat je wordt geboden is marktconform en hangt natuurlijk ook af van jouw werkervaring, eisen en wensen. Een reiskostenvergoeding is van toepassing indien je niet uit de regio komt.

Wil jij solliciteren op deze mooie baan? Dan hopen wij gauw kennis met je te mogen maken. Wel ontvangen wij vooraf graag jouw Curriculum Vitae. Deze kun je mailen naar; info@selectvitae.nl  Voor meer vragen over deze vacature kun je terecht bij Soraya van der Veldt. Zij is contactpersoon voor deze functie en onder kantoortijden te bereiken op het telefoonnummer; 06-81955969. Voor meer informatie over Select Vitae verwijzen wij naar onze sitewww.selectvitae.nl