Ben jij een gepassioneerde zorgverlener met expertise in het omgaan met uitdagingen in de ouderenzorg? Wij zijn op zoek naar een toegewijde Expert in Zorg voor Ouderen om ons team te versterken. In deze rol ben je niet alleen een Verzorgende IG voor de woonzorggroep, maar ook een specialist op het gebied van het omgaan met probleemgedrag bij ouderen.

De opdrachtgever;

Je komt te werken inĀ een mooie en moderne zorginstelling in de buurt van Rotterdam, waar ouderen wonen die door dementie of somatische aandoeningen niet meer zelfstandig kunnen wonen. De locatie is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer en je kan makkelijk je auto (gratis) parkeren voor de deur.

Bij deze zorginstelling streven ze voortdurend naar innovatie door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologieĆ«n. Bovendien bieden ze jou alle ruimte voor persoonlijke groei, waarbij werkplezier centraal staat. Ze moedigen initiatieven aan en verwelkomen graag jouw visie op de toekomst van de zorg. Hun Leeromgeving voorziet in diverse educatieve mogelijkheden, trainingen en bijscholingsprogramma’s.

De functie;

In de rol van Expert in Zorg voor Ouderen draag je de verantwoordelijkheid voor het welzijn van de bewoners in de woonzorggroep. Dit gaat verder dan alleen het verlenen van zorg; het gaat om het creƫren van een omgeving waarin elke bewoner zich veilig en gerespecteerd voelt. Je doet dit door nauw samen te werken met gedragsconsulenten, psychologen en familieleden om effectieve strategieƫn te ontwikkelen die helpen om probleemgedrag te voorkomen en te verminderen. Samen vormen jullie een team dat zich inzet voor de kwaliteit van leven van de bewoners.

Jouw rol omvat niet alleen het bieden van zorg, maar ook het delen van jouw expertise met collega’s in de woonzorggroep. Door hen te coachen en te ondersteunen, verbeteren jullie gezamenlijk de kwaliteit van de zorg die aan de bewoners wordt geleverd. Deze synergie versterkt niet alleen het team, maar zorgt er ook voor dat bewoners de best mogelijke zorg en ondersteuning ontvangen.

Een andere belangrijke taak is het monitoren van meldingen die betrekking hebben op probleemgedrag. Hier komt jouw proactieve aanpak om de hoek kijken. Je analyseert en selecteert de relevante meldingen en neemt vervolgens passende acties om de situaties aan te pakken. Hierdoor zorg je voor een veilige en positieve leefomgeving voor de bewoners.

Tenslotte, het vastleggen van het zorgproces met betrekking tot probleemgedrag in het zorgdossier is van essentieel belang. Het zorgvuldig documenteren van de genomen stappen en de behaalde resultaten zorgt voor transparantie binnen het team en draagt bij aan het continu verbeteren van de zorgverlening.

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Diploma Verzorgende IG (niveau 3) of een gelijkwaardige opleiding, zoals MDGO-VP of VZ.
  • Een passie voor het werken met ouderen en de wens om de ouderenzorg te vernieuwen.
  • Leergierigheid, luisterbereidheid, openstaan voor feedback en proactieve houding.
  • Bereidheid om zowel overdag als ’s avonds te werken, aangezien ouderenzorg 24/7 aandacht vraagt.

Het aanbod;

  • Een parttime of fulltime positie (28 tot 36 uur per week).
  • Een aantrekkelijk salaris tussen ā‚¬2.620,33 en ā‚¬3.417,15 per maand, op basis van een 36-urige werkweek.
  • Onregelmatigheidstoeslag (ORT) voor avond- en weekenddiensten bovenop je salaris.
  • Een volledige 13e maand en 8% vakantiegeld.
  • Een goede pensioenvoorziening.
  • Kansen voor professionele groei, zoals doorgroeimogelijkheden tot verpleegkundige (niveau 4 en niveau 5).

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je graag aan de slag als Expert Probleemgedrag? Dan zien wij graag jouw Curriculum Vitae tegemoet. Deze kun je mailen naar; info@selectvitae.nl

Merel Majoor is contactpersoon voor deze functie en staat jou graag te woord. Je kunt haar bereiken op het nummer; 06-27124886 of via merel@selectvitae.nl