Locatie: Regio Rotterdam | Huis: Thuiszorg | Dienstverband: Parttime | Functie: Zorg | Uren: 12 tot 24 uur per week

Ben jij gediplomeerd verpleegkundige met een echt zorghart? Word jij er blij van als kwetsbare ouderen mede door jouw deskundige zorg langer thuis kunnen blijven wonen? En wil je werken in een innovatieve zorgorganisatie waar liefdevolle zorg voor cliƫnten op de eerste plaats staat? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige bij deze zorginstelling is geen dag hetzelfde en bied jij de cliƫnten op deskundige wijze liefdevolle zorg. Je bent verantwoordelijk voor de coƶrdinatie van het verpleegkundig proces rondom de cliƫnt. Zo zorg je voor juiste en tijdige informatie aan zowel de cliƫnt als andere betrokkenen en zorg je voor een juiste verwerking van informatie in het zorgplan en het cliƫntensysteem. Je hebt oog voor kwaliteit van de zorg, eventuele verbeterpunten signaleer jij en je doet voorstellen ter verbetering.

Daarnaast ben je samen met de wijkverpleegkundige verantwoordelijk voor het zorgplan. Aan de hand van dit zorgplan houd jij je bezig met het verzorgen, verplegen en begeleiden van de cliĆ«nten. Je hebt kennis van relevante richtlijnen en procedures, aan de hand hiervan ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van risicovolle en voorbehouden handelingen. Ook zorg je ervoor dat er wordt voldaan aan de zorgvraag van cliĆ«nten. Je kent hen, inclusief hun individuele wensen en levensverhaal. Je probeert dan ook zoveel mogelijk rekening te houden met de behoeftes van de cliĆ«nt. Jouw collegaā€™s weten dat ze bij jou terecht kunnen met inhoudelijke vragen en je krijgt energie van het begeleiden van stagiaires, leerlingen en collegaā€™s. Kortom, jij hebt een belangrijke rol in het team.

Herken jij je hierin? Solliciteer dan vandaag en ga binnenkort aan de slag als Verpleegkundige Thuiszorg.

Wat bieden wij jou?

 • Toegang tot alle leuke trainingen zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen;
 • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden. Zo werk je aan jouw eigen doorgroeimogelijkheden;
 • Een leuke baan in een klein en hecht team van professionals;
 • Een rooster app op je telefoon. Waardoor je altijd toegang hebt tot je rooster, je gemakkelijk vakantie uren kan zien en diensten kunt ruilen;
 • Een marktconform salaris;
 • Een vaste eindejaarsuitkering die bestaat uit een volledige 13e maand, vakantietoeslag (8%), een goede pensioenvoorziening en natuurlijk diverse collectieve zorgverzekeringen;
 • Een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden, waardoor je minder betaalt voor een smartphone, laptop, tablet, fitness of een (elektrische) fiets.

Waarom is dit de baan voor jou?

 • Je bent in bezit van een mbo-diploma Verpleegkundige niveau 4 en bent BIG geregistreerd;
 • Je hebt een zorghart en werkt graag mee aan het creĆ«ren van geluksmomenten voor onze veelal kwetsbare ouderen;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook een leuke collega die snel zijn plek in het team weet te vinden;
 • Je bent flexibel en bent bereid af en toe in de weekenden en avonden werken (geen nachtdiensten);
 • Je kunt goed communiceren.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij een VVT instelling die actief is in de regio Rotterdam. Je gaat aan de slag in een prettige werkomgeving. Het team wordt gekenmerkt als een klein maar professioneel team waar veel aandacht voor de cliƫnt, maar ook voor elkaar is! Zij verlenen alle typen ouderenzorg. Het is een hecht team dat onder andere bestaat uit een vaste club wijkverpleegkundigen en casemanagers dementie. Daarnaast verleent het team zorg gericht op psychogeriatrische cliƫnten kijkend vanuit een holistische visie. Er wordt nauw samengewerkt met huisartsen en verschillende disciplines uit het revalidatiecentrum om cliƫnten zo lang mogelijk veilig thuis te kunnen laten wonen.

Aan de slag!

Is dit de baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer! Wil je toch nog iets meer weten? Neem dan contact op met Merel Majoor via 06 27 12 48 86 of merel@selectvitae.nl