Voor een gerenommeerde zorginstelling in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een gepassioneerde Verpleegkundig Teamleider. In de rol van Regisseur van ons zorgteam word je dagelijks uitgedaagd door nieuwe situaties. Je begint je dag met een verkwikkende kop koffie of thee terwijl je je dagagenda bekijkt. Als drijvende kracht achter een zorg- en begeleidingsgroep sta je in het hart van interacties met cliënten, familieleden, mantelzorgers en collega-zorgverleners. Een divers takenpakket zorgt ervoor dat geen twee dagen hetzelfde zijn.

Je hebt niet alleen de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse leiding, maar je stapt ook zelf de zorgomgeving in als verpleegkundige. Jouw inzet is gericht op het verhogen van de levenskwaliteit van cliënten binnen jouw woonzorggroep. Je inventariseert hun behoeften en stemt ze af op de hoogste normen. Als aanspreekpunt voor cliënten en hun naasten ben je beschikbaar om hen nauw bij de zorg te betrekken. Deze rol geldt niet alleen voor cliënten en hun naasten, maar ook voor collega’s en andere disciplines. Je hebt de leiding over de betrokkenheid van andere professionals en disciplines gedurende het gehele zorgproces.

Je wordt door je collega’s gezien als een toegewijde leider en bekwame coach, die hen ondersteunt en begeleidt om het werkplezier te vergroten en de zorgkwaliteit te verbeteren.

Deze zorginstelling omarmt vernieuwing en investeert in technologie binnen de ouderenzorg. Onze medewerkers zijn van onschatbare waarde, en we bieden programma’s en activiteiten om hun groei en welzijn te stimuleren. Denk aan verschillende opleidingen, trainingen en bijscholingen. Jouw visie op de toekomst van de zorg is van groot belang voor ons.

In deze instelling ontvangen ouderen met dementie en somatische aandoeningen de zorg die ze nodig hebben. De locatie is uitstekend bereikbaar met de fiets en beschikt over een overdekte fietsenstalling. Het ligt op slechts 2 minuten lopen van een tramhalte en ook per auto is de locatie gemakkelijk bereikbaar (parkeergelegenheid is kosteloos).

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en zinvolle functie van 32-36 uur per week;
  •  Een aanvankelijke arbeidsovereenkomst van één jaar, met de mogelijkheid tot vast dienstverband;
  •  Een salaris variërend tussen € 2.949,59 en € 4.061,27 per maand op basis van een 36-urige werkweek, volgens de cao VVT;
  • Een 13e maand, 8% vakantiegeld en onregelmatigheidstoeslag;
  • Een solide pensioenregeling;
  • Kansen voor persoonlijke groei binnen de organisatie;

Ben jij klaar voor deze uitdaging?

  • Je bent gediplomeerd verpleegkundige op MBO niveau 4 en in het bezit van een geldige BIG-registratie.
  • Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een leidinggevende rol en beschikt over het vermogen om anderen te inspireren en motiveren.
  • Je hebt een sterke passie voor het werken met mensen, vooral ouderen.
  • Je hebt een overvloed aan ideeën om samen met ons de overgang van ouderenzorg naar “nieuwerezorg” vorm te geven.

Zie jij jezelf in deze rol? Wacht dan niet langer en solliciteer nu! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Merel Majoor via 06-27124886 of merel@selectvitae.nl