Wil jij werken in het hart van bruisend Amsterdam en dan ook nog op een van de mooiste plekken?

Lees dan verder!

Voor een aantal opdrachtgevers zijn wij op zoek naar ambitieuze en creatieve Zelfstandig werkende koks die graag op een dynamische plek willen werken waar een prettige werksfeer hangt.

Wat ga jij doen?

Als collega wordt je opgenomen in een zeer exclusieve pool. Je werkt flexibel en mag bepalen op welke dagen jij beschikbaar bent en zou kunnen werken. Je kunt een ochtend shift draaien maar als jouw voorkeur ligt op a la carte dan houden wij daar rekening mee.

Waar moet je aan voldoen?

Voor deze specifieke opdrachtgevers zijn wij op zoek naar gediplomeerde kandidaten of kandidaten met ruime en recente werkervaring in de luxe horeca en/of hotellerie. Verder heb je een representatief voorkomen en beheers je de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift.  Je bent flexibel en koken met mooie producten en werken met creatieve recepten is een passie van jou.

Hoe verder?

Als wij jouw interesse hebben gewekt dan gaan wij graag het gesprek met jou aan. Wel ontvangen wij vooraf een uitgebreide en recente Curriculum Vitae van jou. Eerst wat meer informatie willen? Dat kan! Wij zijn dagelijks onder kantoortijden te bereiken op het telefoonnummer: 010-2152345. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze website;www.selectvitae.nl