VACATURE ZELFSTANDIG WERKEND KOKS AMSTERDAM

|||VACATURE ZELFSTANDIG WERKEND KOKS AMSTERDAM

VACATURE ZELFSTANDIG WERKEND KOKS AMSTERDAM

2018-10-31T14:36:50+00:00oktober 31st, 2018|Categories: Vacatures Uitzenden|Tags: , , , |

Wil jij werken in het hart van bruisend Amsterdam en dan ook nog op een van de mooiste plekken?

Lees dan verder!

Voor een aantal opdrachtgevers zijn wij op zoek naar ambitieuze en creatieve Zelfstandig werkende koks die graag op een dynamische plek willen werken waar een prettige werksfeer hangt.

Wat ga jij doen?

Als collega wordt je opgenomen in een zeer exclusieve pool. Je werkt flexibel en mag bepalen op welke dagen jij beschikbaar bent en zou kunnen werken. Je kunt een ochtend shift draaien maar als jouw voorkeur ligt op a la carte dan houden wij daar rekening mee.

Waar moet je aan voldoen?

Voor deze specifieke opdrachtgevers zijn wij op zoek naar gediplomeerde kandidaten of kandidaten met ruime en recente werkervaring in de luxe horeca en/of hotellerie. Verder heb je een representatief voorkomen en beheers je de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift.  Je bent flexibel en koken met mooie producten en werken met creatieve recepten is een passie van jou.

Hoe verder?

Als wij jouw interesse hebben gewekt dan gaan wij graag het gesprek met jou aan. Wel ontvangen wij vooraf een uitgebreide en recente Curriculum Vitae van jou. Eerst wat meer informatie willen? Dat kan! Wij zijn dagelijks onder kantoortijden te bereiken op het telefoonnummer: 010-2152345. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze website;www.selectvitae.nl

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om te bekijken welke cookies je accepteert. Instellingen Akkoord

Veilig gebruik

We zorgen voor een veilig gebruik van onze website

Monitoren de technische werking

We monitoren de technische werking van de website volledig anoniem

Verzamelen informatie

We verzamelen informatie om de website te verbeteren op basis van prestaties

Relevantie en effectiviteit van campagnes

We verzamelen informatie om de relevantie en effectiviteit van campagnes te beoordelen

Relevante advertenties

We tonen alleen relevante advertenties op andere websites

Voorkomen van meerdere male acties

We voorkomen dat je acties meerdere malen opnieuw moet uitvoeren