VACATURE SPOELKEUKEN WONDERS

|||VACATURE SPOELKEUKEN WONDERS

VACATURE SPOELKEUKEN WONDERS

2018-10-31T14:49:43+00:00oktober 31st, 2018|Categories: Vacatures Uitzenden|Tags: , , , |

Een van onze leukste opdrachtgevers die gevestigd zit in hartje Amsterdam is op zoek naar enthousiaste spoelkeuken medewerkers die graag zo snel mogelijk aan de slag willen.

Onze opdrachtgever betreft een luxe hotel die bij een internationale hotelgroep hoort . De werktijden zijn flexibel;  ochtend/middag/avond.

Het gehele team staat onder leiding van een zeer ervaren top chef. Om voor deze vacature in aanmerking te komen heb je ervaring met het werken met afwas centrales. Je bent flexibel en je steekt graag de handen uit de mouwen.  Heb jij ervaring en wil jij zo snel mogelijk aan de slag?

Reageer dan direct door je CV te mailen naar; info@selectvitae.nl Bij ontvangst nemen wij contact met je op. Voor vragen kun je ons bereiken op het telefoonnummer: 010-2152345. Voor onze bedrijfsgegevens verwijzen wij graag naar onze site:www.selectvitae.nl

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om te bekijken welke cookies je accepteert. Instellingen Akkoord

Veilig gebruik

We zorgen voor een veilig gebruik van onze website

Monitoren de technische werking

We monitoren de technische werking van de website volledig anoniem

Verzamelen informatie

We verzamelen informatie om de website te verbeteren op basis van prestaties

Relevantie en effectiviteit van campagnes

We verzamelen informatie om de relevantie en effectiviteit van campagnes te beoordelen

Relevante advertenties

We tonen alleen relevante advertenties op andere websites

Voorkomen van meerdere male acties

We voorkomen dat je acties meerdere malen opnieuw moet uitvoeren