Ben jij ervaren in het voeren van de administratie van MKB ondernemers en kun je goed overweg met automatisering. Dan zijn wij op zoek naar jou.

Voor een relatie zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega die het team zal komen versterken. De werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend en wisselend. Zo ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de financiële administratie van ondernemers. Daarnaast assisteer je op allerlei manieren de ondernemers zelf met het verwerken van hun administratie. Je voert mutaties uit, je verzorgt de periodieke cijfers en bij vragen vanuit de ondernemers heb je een adviserende rol. Zo kun je een vraag krijgen aangaande de btw of een automatiseringsvraag of is je aanwezigheid vereist op locatie om processen in goede banen te begeleiden.

Functie eisen;

  • Je hebt minimaal een relevante MBO opleiding genoten en deze met goed gevolg afgesloten;
  • Je hebt ervaring met het werken met de automatisering van Unit4 en/of Exact;
  • Je hebt tenminste 3 jaar recente werkervaring in een soortgelijke functie opgedaan;
  • Je bent woonachtig in de Drechtsteden;
  • Je bent voor minimaal 30 uur per week beschikbaar;

Wat wordt je geboden?

In de eerste plaats kom je te werken in een organisatie met een bijzonder prettige bedrijfscultuur. De lijnen zijn kort en de dienstverlening hoogwaardig. Het salaris wat op fulltime basis geboden wordt ligt tussen de €2000,- en €2500 en is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Je hebt recht op 25 vakantiedagen, vakantiegeld, een pensioenpakket, eventuele studiekosten en een bonus aan het einde van het jaar.

Is de interesse gewekt en zou je graag in aanmerking willen komen voor deze functie? Dan vragen wij jou om een uitgebreide en recente Curriculum Vitae te mailen naar; info@selectvitae.nl Voor vragen kan gebeld worden met Soraya van der Veldt. Zij is bereikbaar op het telefoonnummer; 06-81955969.