Wil jij per direct aan de slag bij een bedrijf waar je inzet, creativiteit en hard werken wordt gewaardeerd? Meld je dan nu aan bij ons! Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in totaalconcepten voor evenementen zijn wij per direct op zoek naar flexibele medewerkers.

Als Decorbouwer ben je verantwoordelijk voor het op-en afbouwen van partijen volgens de wensen van de opdrachtgevers. Zo kom je op de meest speciale plekken, ben je met je handen bezig en werk je in een team van enthousiaste collega’s die elk feestje die op de planning staat letterlijk mogen aankleden. Voor deze ontzettend leuke baan zoeken wij medewerkers die aan de volgende eisen voldoen:Je bent flexibel, hardwerkend en representatief.

Verder heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal. Als je in het bezit bent van een rijbewijs heb je een streepje voor. En tot slot; je kunt overdag, in de avond of in het weekend worden ingezet. Voor de avonden en weekenden gelden uiteraard extra toeslagen.

Spreekt dit alles je aan?
Reageer dan direct door een uitgebreide en recente Curriculum Vitae te sturen naar ons algemeen email adres. Bij ontvangst nemen wij contact met je op. Eerst wat meer info willen kan. Je kunt ons dagelijks bereiken op ons kantoornummer: 010-2152345