Als talentvol Assistent Accountant wil je uitgedaagd worden: door interessante opdrachten die je voor klanten uitvoert, door betrokken collega’s en door managers die je inspireren. Ben je toe aan jouw volgende uitdaging? Lees dan verder.

Voor een groeiende financiële organisatie met een landelijk bestand aan opdrachtgevers  zijn wij aan het selecteren voor diverse financiële functies waaronder de functie van Assistent Accountant. De nieuwe collega die wij zoeken assisteert en voert controle opdrachten uit, is in staat om zelfstandig jaarrekeningen samen te stellen en voert allerlei bijkomende administratieve werkzaamheden uit. In deze rol bouw je ook  relaties op met klanten, ziet kansen en bedreigingen en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Natuurlijk kun je altijd rekenen op de steun van jouw collega’s en samenwerking.

Functie eisen;

  • Enthousiast, initiatiefrijk, leergierig, sterk analytisch vermogen en vakkundig zijn de woorden die jou omschrijven;
  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO – opleiding niveau 4, bent in het bezit van een Associate Degree en je hebt voornemens je verder te ontwikkelen in de accountancy;
  • Je hebt een accurate visie op het voeren van de werkzaamheden en begrijpt het belang daarvan;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je weet hier uitstekend mee om te gaan;

Wat maakt het de moeite waard? Je komt te werken in een groeiende organisatie met een prettige bedrijfscultuur en waar het teamgevoel in een hoog vaandel staat. Vrijheid in je werk en de mogelijkheid om mee te werken aan de groei- en de opbouw van deze organisatie. Jouw klantenpakket is leuk en gevarieerd en biedt de nodige uitdagingen. De arbeidsvoorwaarden zijn passend en aantrekkelijk.  Het salaris is in overleg.

Locatie; Zuid- Holland

Is deze rol je op het lijf geschreven? Schrijf ons! Jouw uitgebreide Curriculum Vitae en motivatiebrief ontvangen wij graag per email. Hiervoor kan je het volgende adres gebruiken; info@selectvitae.nl

Voor vragen zijn wij bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 06-81955969. Soraya van der Veldt is contactpersoon voor deze vacature.

Soraya van der Veldt is contactpersoon voor deze vacature.