Ben jij een specialist op het gebied van o.a. fusie-en overnametrajecten of heeft het altijd jouw aandacht gehad? Dan is dit de baan voor jou! Voor een organisatie met diverse kantoren in o.a. Rotterdam en Breda zijn wij per direct op zoek naar een Adviseur Corporate Finance. In deze functie ben je verantwoordelijk voor diverse finance vraagstukken en heb je een adviserende rol naar jouw opdrachtgevers toe. Verder ben je samen met het team waarmee jij werkt verantwoordelijk voor een goede begeleiding bij fusies-en overnames en sta je de ondernemers bij, voer je onderhandelingen en structureer jij de transacties. Rapporteren naar directie is uiteraard ook een onderdeel van het werk evenals het voeren van actieve relatiebeheer. Verder heb je de beschikking over een groot netwerk.

Functie eisen;

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO opleiding genoten; finance & control, bedrijfskunde, accountancy of een andere relevante bedrijfseconomische studie;
  • Je hebt tenminste 3 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
  • Je hebt een analytisch vermogen en daarnaast ben je creatief in jouw denken;
  • Je bent in staat proactief te werk te gaan en bent zaken voor;
  • Je bezit over uitstekende commerciële vaardigheden;

Het aanbod;

In de eerste plaats kom je te werken in een groeiende organisatie die zich richt op transactiebegeleiding en bedrijfseconomische advisering. De klanten portefeuille bestaat uit ondernemers uit diverse branches. De organisatie staat bekend om haar zeer hoogwaardige dienstverlening. Naast een salaris die afhangt van studie, werkachtergrond en jouw eigen indicatie  zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden zeer goed; auto, telefoon, laptop, pensioenpakket en volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Solliciteren op deze veelzijdige baan doe je door een uitgebreide Curriculum Vitae onder begeleiding van een motivatieschrijven te mailen naar; info@selectvitae.nl Voor inhoudelijke vragen kun je onder kantooruren bellen met Soraya van der Veldt. Zij is te bereiken op het telefoonnummer; 06-81955969.