Als terminal planner ben je de spil in het efficiënt organiseren van transportstromen. Je coördineert en optimaliseert de logistieke processen op terminals, zodat alles soepel verloopt en deadlines worden gehaald. Met jouw strategisch inzicht en nauwkeurige planning zorg je ervoor dat vracht en ladingen veilig en op tijd arriveren. Klaar voor een dynamische rol waarin je elke dag uitgedaagd wordt om de logistieke puzzel perfect te leggen?

De opdrachtgever;

Maak Kennis met de Opdrachtgever: Een Modern Haven- en Transportbedrijf met de Blik op de Toekomst

Deze organisatie is vandaag de dag een modern haven- en transportbedrijf, gericht op innovatie en groei met een heldere blik op de toekomst. Hoewel zij zich voortdurend ontwikkelen en aanpassen aan de veranderende marktomstandigheden, blijft hun kernidentiteit onveranderd.

Wat hen echt bijzonder maakt, zijn de mensen die er werken. Hardwerkende, bevlogen professionals met de juiste mentaliteit. Geen loze beloften of holle frasen, maar toewijding aan het leveren van uitstekend werk. In Nederland telt onze opdrachtgever een team van 300 medewerkers op de afdelingen Opslag en magazijn, distributie en transport, verpakken en etiketteren, klantenservice, schadebeheer.

De functie;

Als Terminal Planner ben jij de spil in hun dynamische logistieke team. Jouw rol draait om het naadloos coördineren en optimaliseren van alle activiteiten op de terminal. Denk hierbij aan:

 • Strategische planning en uitvoering van het volledige laad- en losproces, inclusief stuffen, strippen, overslag en transport van containers;
 • Actief betrokken bij het opstellen van offertes en het adviseren van klanten, waarbij je altijd streeft naar de beste oplossingen;
 • Rigoureuze handhaving van veiligheidsvoorschriften en milieuvoorschriften, om ervoor te zorgen dat alle operaties soepel en duurzaam verlopen;
 • Voortdurende communicatie met klanten om hen op de hoogte te houden van de voortgang van hun opdrachten, en het afhandelen van administratieve taken met precisie en efficiëntie;
 • Met jouw organisatorische talent en scherpe oog voor detail zorg je ervoor dat alles op tijd en volgens de hoogste normen wordt

Bij onze opdrachtgever waarderen zij niet alleen jouw professionele vaardigheden, maar ook jouw vermogen om een positieve bijdrage te leveren aan hun team. Ben jij klaar om je stempel te drukken op de havenactiviteiten en bij te dragen aan hun gezamenlijke succes?

Wat wordt er van jou verwacht?

Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin jouw kwaliteiten tot hun recht komen? Zij zoeken een professional die voldoet aan onderstaande eisen.

Jouw profiel;

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur in de scheepvaart of logistiek;
 • Ervaring in de branche als expediteur of vergelijkbare relevante werkervaring is een pré;
 • Je bent een uitstekende communicator en een teamspeler;
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal is essentieel, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je beschikt over sterke administratieve vaardigheden en hebt een goed commercieel inzicht;
 • Je hebt een passie voor projectlading en speciaal transport, en kunt deze affiniteit goed

Het aanbod;

Bij onze opdrachtgever liggen er talrijke carrièremogelijkheden voor je klaar en krijg je volop kansen om jezelf te blijven ontwikkelen. Zij geloven in zowel professionele als persoonlijke groei, en bieden een dynamische omgeving waar jouw ambitie en talent optimaal tot hun recht komen.

Denk je dat jij de perfecte kandidaat bent voor deze rol en wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Stuur je recente CV naar Diederik@selectvitae.nl of Soraya@selectvitae.nl.

Locatie;  Zuid – Holland.

Voor meer informatie voorafgaand aan je sollicitatiegesprek kun je ook telefonisch contact opnemen met Diederik via 06-25410633 of Soraya via 06-81955969. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je uitgebreid te informeren over de functie, de opdrachtgever en onze organisatie.