Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Zelfstandig werkend kok.

Onze opdrachtgever beschikt over meerdere outlets, jij zal aan de slag gaan voor de outlet Banqueting.
Vergeet even alles wat je al weet over banqueting, hier moet je out of the box kunnen denken: al het denkbare is hier mogelijk voor de gast. The sky is the limit of nee…… er is geen limit. Exclusiviteit wordt hier aangeboden en ook daadwerkelijk geleverd. Hier wordt dan ook op een hoog niveau gekookt.
Om op dit niveau te kunnen meedraaien moet je beschikken over een arbeidsethos die er niet om liegt. Jij kan op snelheid werken en met de juiste precisie. In de uitspraak “niet lullen maar poetsen” herken jij je dan ook helemaal.

De brigade banqueting wordt sinds kort aangestuurd door een Chef-kok die inmiddels zijn sporen flink heeft verdiend in de culinaire wereld. Hij gaat enkel alleen voor het hoogst haalbare resultaat maar dit kan hij niet alleen. Hij is een brigade om zich heen aan het creëren wat uiteindelijk moet staat als een huis. 1 team- 1 taak, met zijn allen knallen en de gestelde doelen behalen.

Wil jij werken op de allermooiste plek die Amsterdam rijk is? En geloof ons, hier is echt helemaal niets aan gelogen! Dan ontvangen wij graag je Curriculum Vitae. Deze vacature is op basis van Werving &Selectie, dit betekend dat je bij een geslaagde match direct een contract aangeboden krijgt bij onze opdrachtgever. Daarnaast kom je te werken in een organisatie waar de dynamiek van afspat! Je wordt onderdeel van een bedrijf waar teamspirit heerst. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop.

Wil jij voor deze mooie baan in aanmerking te komen dan vragen wij je om je Curriculum Vitae te mailen naar ;info@selectvitae.nl Bij ontvangst nemen wij contact met jou op. Voor meer informatie zijn wij telefonisch te bereiken op het volgende telefoonnummer; 010-2152345.