De nieuwste en meest verfrissende horeca parel van Rotterdam is op zoek naar een diamant in de vorm van een top Chef-kok. Onze opdrachtgever betreft een nieuw te openen restaurant op een geweldige plek in Rotterdam. Een hapje eten in dit restaurant is een beleving waar de gasten voor terug zullen blijven komen.

Een ambiance waar het fijn toeven is, bediening die nog weet wat gastheerschap inhoudt, mooie gerechten en wijntjes van de allerbeste kwaliteit. Verse kreeft en mooie stukken vlees op een waanzinnige manier gepresenteerd aan de gast worden bereid met passie en liefde.

Key Words zijn: mooi, eerlijk en puur koken. Zonder opsmuk maar simpelweg gewoon steengoed!

Als chef mag jij deze super uitdaging op je nemen en zal jij een inspirerende keukenbrigade bestaande uit getalenteerde koks onder je hoede nemen.

Samen gaan jullie voor het hoogst haalbare resultaat en zullen er mede voor zorgen dat dit daadwerkelijk de nieuwste “place to be” gaat worden van Rotterdam en omstreken.

Als Chef ben jij verantwoordelijk voor:

  • Het aansturen, trainen, coachen en motiveren van de keukenbrigade
  • Alle administratieve taken zoals Inkoop met beheersing van de foodcost en het maken van personeelsroosters
  • Constante kwaliteitscontrole volgens de HACCP-normen Is koken jouw passie en bereid jij jouw gerechten met de signature liefde?

Ben je een Chef die zijn brigade moeiteloos kan aansturen en coachen?
Wil jij meewerken aan fundering van een nieuw verfrissend concept?

Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij ontvangen graag je Curriculum Vitae info@selectvitae.nl

Voor vragen zijn wij onder kantoortijden te bereiken op het nummer; 010-2152345.