Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar ervaren spoelkeukenmedewerkers.
Het betreft een groot restaurant, gelegen op een van de allermooiste locaties in Amsterdam.

We zullen er niet om heen draaien…. zonder jouw inzet zijn jouw collega’s nergens. Jij zorgt ervoor dat de koks en bedienend personeel nooit misgrijpen en altijd stralend schone borden, bestek en perfect gepoleerde glazen voor handen hebben. Hierdoor kunnen de gasten optimaal genieten. Jij als afwasheld vervult hiermee de allerbelangrijkste taak in de keuken.

Je komt onder de directe leiding van de Chef Spoelkeuken, die al geruime tijd werkzaam is bij onze opdrachtgever. Hij vraagt een 100% inzet op de werkvloer van een ieder en werkt zelf net zo hard mee.
Als alles op rolletjes loopt dan kan hij een goede grap of grol tussen de werkzaamheden door zeker waarderen. Je moet immers een hoop plezier hebben in je werk. Je komt terecht in een leuke club van Spoelkeukenmedewerkers, zij kijken er naar uit om kennis te kunnen maken met een nieuwe collega.

De plek waar je komt te werken is een drukbezochte horeca locatie, ze hebben alle moderne afwas apparatuur in huis zodat jij je werk naar behoren kunt uitvoeren.
De locatie is gelegen in het Centrum van Amsterdam en prima bereikbaar met het openbaar vervoer.

Ben jij de afwasheld of heldin waar wij naar op zoek zijn dan maken wij graag kennis met je!
Wij ontvangen graag je CV per email info@selectvitae.nl Wij nemen dan contact met je op. Bellen is uiteraard sneller 010-2152345. Wij staan je graag te woord. Voor onze bedrijfsgegevens verwijzen wij graag naar onze site ;www.selectvitae.nl