SHIFTLEADER FRONTOFFICE M/V GEZOCHT!

Voor een zeer gewaardeerde relatie zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Shiftleader Frontoffice. Het betreft hier een functie voor 32 uur per week. Onze opdrachtgever zit gevestigd op een unieke locatie in Rotterdam. In deze functie ben je leidinggevende en verantwoordelijk voor het gehele team op de frontoffice.  Gastheerschap zit in jouw bloed en jij weet als geen ander de gasten welkom te heten. Dit doe je uiteraard met een glimlach en de nodige charisma. Verder coacht je motiveer je het front office team en draag je bij een aan fijne werk sfeer op de vloer. Je bent gestructureerd en een organisatietalent.

Onze opdrachtgever biedt in de eerste instantie een contract voor 7 maanden die bij gebleken geschiktheid verlengd zal worden. Daarnaast kom je te werken in een mooie organisatie met genoeg ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Sterker nog, dat wordt van je verwacht. Het team gevoel is groot. Naast de primaire arbeidsvoorwaarden zitten er ook mooie secundaire arbeidsvoorwaarden aan de job.

Jij hebt minimaal 3 jaar recente en aantoonbare werkervaring op de frontoffice waarvan tenminste 1 jaar als leidinggevende. Verder heb je een vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Belangrijk is dat je ervaring hebt met het werken met IDPMS. En tot slot; je bent representatief en flexibel ivm de wisselende werktijden.

Als jij enthousiast bent geworden dan nodigen wij je graag uit voor een kennismaking. Wel ontvangen wij vooraf een uitgebreide en recente Curriculum Vitae van jou. Deze kan je mailen naar ons algemeen email adres. Telefonisch zijn wij te bereiken op het nummer: 010-2152345. Voor onze bedrijfsgegevens verwijzen wij graag naar onze site;www.selectvitae.nl