W&S FRONTOFFICE

W&S FRONTOFFICE

2018-09-12T08:18:27+00:00augustus 22nd, 2018|Categories: Vacatures Werving & Selectie|Tags: , , , |

SHIFTLEADER FRONTOFFICE M/V GEZOCHT!

Voor een zeer gewaardeerde relatie zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Shiftleader Frontoffice. Het betreft hier een functie voor 32 uur per week. Onze opdrachtgever zit gevestigd op een unieke locatie in Rotterdam. In deze functie ben je leidinggevende en verantwoordelijk voor het gehele team op de frontoffice.  Gastheerschap zit in jouw bloed en jij weet als geen ander de gasten welkom te heten. Dit doe je uiteraard met een glimlach en de nodige charisma. Verder coacht je motiveer je het front office team en draag je bij een aan fijne werk sfeer op de vloer. Je bent gestructureerd en een organisatietalent.

Onze opdrachtgever biedt in de eerste instantie een contract voor 7 maanden die bij gebleken geschiktheid verlengd zal worden. Daarnaast kom je te werken in een mooie organisatie met genoeg ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Sterker nog, dat wordt van je verwacht. Het team gevoel is groot. Naast de primaire arbeidsvoorwaarden zitten er ook mooie secundaire arbeidsvoorwaarden aan de job.

Jij hebt minimaal 3 jaar recente en aantoonbare werkervaring op de frontoffice waarvan tenminste 1 jaar als leidinggevende. Verder heb je een vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Belangrijk is dat je ervaring hebt met het werken met IDPMS. En tot slot; je bent representatief en flexibel ivm de wisselende werktijden.

Als jij enthousiast bent geworden dan nodigen wij je graag uit voor een kennismaking. Wel ontvangen wij vooraf een uitgebreide en recente Curriculum Vitae van jou. Deze kan je mailen naar ons algemeen email adres. Telefonisch zijn wij te bereiken op het nummer: 010-2152345. Voor onze bedrijfsgegevens verwijzen wij graag naar onze site;www.selectvitae.nl

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om te bekijken welke cookies je accepteert. Instellingen Akkoord

Veilig gebruik

We zorgen voor een veilig gebruik van onze website

Monitoren de technische werking

We monitoren de technische werking van de website volledig anoniem

Verzamelen informatie

We verzamelen informatie om de website te verbeteren op basis van prestaties

Relevantie en effectiviteit van campagnes

We verzamelen informatie om de relevantie en effectiviteit van campagnes te beoordelen

Relevante advertenties

We tonen alleen relevante advertenties op andere websites

Voorkomen van meerdere male acties

We voorkomen dat je acties meerdere malen opnieuw moet uitvoeren