Voor een mooie opdrachtgever zijn wij met enige spoed op zoek naar een nieuwe collega voor de afdeling Group & Conventions. Onze opdrachtgever is onderdeel van een internationale hotelgroep. Binnen dit hotel heerst en prettige en open cultuur en de dynamiek spat er vanaf!
 
Wat ga jij doen;

In de eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het maximaliseren van de omzet op het gebied van groepsreserveringen, evenementen, sales en aftersales. Verder organiseer je hotelrondleidingen, ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van relaties en denk je creatief mee met de klanten om tot een uitstekend resultaat te komen. Je werkt nauw samen met de afdeling Banqueting en met je team ben je verantwoordelijk voor alle dagelijkse operationele zaken.

Om voor deze mooie vaste baan in aanmerking te komen voldoe je aan de volgende eisen;

Je hebt een HBO opleiding genoten en deze met goed gevolg afgesloten. Daarnaast heb je minimaal 2 jaar recente en aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Verder heb je aantoonbare werkervaring op het gebieden Groups & Conventions of op de afdeling Banquet & Events. Je bent representatief, in woord en houding en communicatief vaardig.

Dit wordt je geboden;

Je komt te werken in een mooie en dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Naast een marktconform salaris die afhankelijk is van jouw opleiding, kennis en ervaring worden er tevens andere mooie secundaire arbeidsvoorwaarden die wij graag in een persoonlijk gesprek met je willen bespreken.

Voel jij je aangetrokken tot deze mooie vacature en voldoe je aan de gestelde eisen? Schrijf ons! Mail een uitgebreide en recente Curriculum Vitae naar; info@selectvitae.nl Bij ontvangst krijg je bericht en maken wij graag een afspraak met jou. Telefonisch kun je ons bereiken op het nummr;010-2152345. Voor onze bedrijfsgegevens verwijzen wij graag naar onze site; www.selectvitae.nl