Dagelijks streeft onze opdrachtgever ernaar om de verkeersveiligheid, bereikbaarheid en toegankelijkheid van Capelle te optimaliseren. In een dynamisch politiek landschap en met diverse uitdagingen voor ons, is dit een boeiende puzzel die we graag samen met jou willen oplossen!

 De opdrachtgever;

Als collega bij Stadsontwikkeling maak je deel uit van een team van ongeveer 110 gedreven professionals. De opdrachtgever  streeft  ernaar om de woon-, werk- en leefomgeving van de stad nog beter te maken. Zij zijn bekend met hard werken en leveren hoogwaardige beleidsproducten af. En wanneer er iets te vieren valt, kun je er zeker van zijn dat je het team daar zult vinden. Of het nu gaat om een inspirerend werkbezoek of een gezellig drankje op het terras van een lokale horecagelegenheid, zij zijn erbij. De afdeling omvat verschillende units, waaronder projecten, ruimtelijke ontwikkeling, duurzaamheid en wonen, evenals geo, grondzaken en economie. Zij zijn momenteel betrokken bij projecten, waarbij zij streven naar de realisatie van ongeveer 5.000 woningen aan de rand van onze stad. Bij Stadsontwikkeling zijn zij altijd voorloper in het uitproberen van nieuwe ideeën. Zo verwelkomen zij graag nieuwe talenten en investeren in de ontwikkeling van onze collega’s.

De functie;

Jouw rol als senior beleidsadviseur mobiliteit heeft een impact omdat je altijd kunt rekenen op steun voor een goed plan. Hierdoor draag jij bij aan een veilig en goed bereikbare stad. Als senior beleidsadviseur mobiliteit ben jij het voornaamste aanspreekpunt voor bestuur en management wanneer het gaat om diverse aspecten van mobiliteit. Je beschikt over een scherp politiek-bestuurlijk inzicht en weet wanneer je moet schakelen naar een hoger niveau. Het werkterrein is breed, wat vraagt om een brede interesse, strategisch denkvermogen en de vaardigheid om op verschillende niveaus te kunnen opereren.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor;

 • Het ontwikkelen van beleid binnen het mobiliteitsprogramma;
 • Het leiden van een specifiek beleidsgebied binnen mobiliteit;
 • Het adviseren bij gebiedsontwikkelingen;
 • Het leiden van projecten op het gebied van mobiliteit;
 • Het helder communiceren van plannen naar bewoners en bestuurders, in begrijpelijke taal.

Wat wordt er van jou verwacht?

Bij onze opdrachtgever krijgt iedereen de kans om zijn of haar talenten te benutten en te ontwikkelen. Zij streven naar een inclusieve samenleving, waarin iedereen kan bijdragen aan het creëren van een aantrekkelijke stad.

Jouw profiel;

 • Een relevante hbo/wo-opleiding hebt afgerond, bij voorkeur in de richting van mobiliteit/verkeerskunde;
 • Enkele jaren werkervaring hebt als (senior) beleidsadviseur op het gebied van mobiliteit;
 • Ervaring hebt met het opstellen van beleidsnota’s en het coördineren van adviesbureaus, maar ook met het leiden van strategische projecten.

 Het aanbod;

 • Een competitief salaris; deze functie is ingedeeld in schaal 12;
 • Voorzieningen zoals een laptop en telefoon, en als je vanuit huis werkt, een budget van € 1.000,- om je werkplek in te richten;
 • Toegang tot het Talentprogramma, waarbij je het beste uit jezelf kunt halen met behulp van onze coaches en opleidingsmogelijkheden;
 • Een digitale omgeving waarin je kosteloos verschillende opleidingen kunt volgen.
 • Een fietsregeling waarmee je milieuvriendelijk kunt reizen, inclusief een beveiligde fietsenstalling, en uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Voor minder duurzame opties is er gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Locatie; Regio Rotterdam

Herken jij jezelf in dit profiel en je bent klaar voor deze senior positie? Dan zien wij graag jouw Curriculum Vitae tegemoet.

Deze kun je mailen naar; info@selectvitae.nl

Diederik Strack en Soraya van der Veldt zijn contactpersonen voor deze functie en staan jou graag te woord. Soraya is bereikbaar op het nummer; 06-81955969 of via soraya@selectvitae.nl. Diederik is bereikbaar het nummer; 06-25410633 of via diederik@selectvitae.nl