Als (junior) Salarisadministrateur ben je dagelijks bezig met de salarisverwerking van MKB bedrijven. Je bent in staat de aangeleverde mutatiebestanden te beoordelen, te verwerken en de verloning van A tot Z te verzorgen. Daarnaast is het schakelen tussen verschillende werkzaamheden en klanten geen enkel probleem en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied, dit betreft een fulltime functie (32 uur is bespreekbaar).

De opdrachtgever;

Met een team van enthousiaste medewerkers ondersteund onze opdrachtgever een gevarieerde groep MKB-Cliënten en gaan zij samen voor de allerbeste resultaten. Persoonlijke aandacht, snelle service, een hoge kwaliteit van dienstverlening en betaalbaarheid staan centraal in onze dienstverlening op het gebied van Accountancy, Belastingen en Consultancy dat kan alleen wanneer gebouwd kan worden op een team van deskundige en gemotiveerde mensen. Opleiding en ervaring gaan daarbij hand in hand. En dat geldt niet alleen voor de accountants en (belasting)adviseurs, maar voor alle medewerkers binnen deze organisatie.

De baan;

Je komt te werken in een ambitieus en professioneel team met gemotiveerde collega’s. Het contact is informeel en er heerst een no-nonsense mentaliteit. Het team is gericht op samenwerken en er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Eigen initiatief en ideeën worden zeer gewaardeerd. Je krijgt een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid om zo het beste tot je recht te komen. Het salaris is afhankelijk van studie, werkervaring en uiteraard wordt er ook gekeken naar jouw eigen indicatie. Secundaire arbeidsvoorwaarden; bonus/penisoenregeling/studiekostenregeling/tel/laptop/reiskostenvergoeding. Een auto is bespreekbaar.

Functie eisen;

  • MBO+ werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding MBA en/of PDL;
  • Daarnaast heb je 1-2 jaar werkervaring binnen de salarisadministratie;
  • Eerdere ervaring met Nmbrs is een grote pre!;
  • Verder beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en ben je klantgericht;
  • Een enthousiaste persoonlijkheid, initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel maken het plaatje compleet;
  • Je vindt het leuk om in een resultaatgerichte en groeiende organisatie te werken en samen met anderen de schouders er onder te zetten om de klant goed van dienst te zijn;

Geïnteresseerd?

We zijn benieuwd naar jou! We zien je sollicitatie graag tegemoet. Mail je sollicitatie met je CV naar info@selectvitae.nl Voor meer informatie kun je bellen met Soraya van der Veldt. Zij is contactpersoon voor deze vacature en bereikbaar op het telefoonnummer; 06-81955969.