Ben jij een betrokken salarisadministrateur die zijn of haar carrière-pad wil vervolgen richting het worden van een adviseur? Zoek dan niet verder en ga aan de slag bij onze opdrachtgever in Zuid-Holland!

De opdrachtgever;

De opdrachtgever is gevestigd in Zuid-Holland. Vanuit een centraal kantoor biedt de klant regionaal oplossingen voor (fiscaal) advies en accountancy aan. Er wordt een zo compleet mogelijke dienstverlening aangeboden aan de cliënten, waarbij meedenken en vooruitdenken, naast de basis van fiscale verplichtingen, kenmerkend is voor deze klant.

De opdrachtgever is multidisciplinair vertegenwoordigd; naast accountancy, focust deze klant zich ook op het aanbieden van dienstverlening voor personeelszaken, Legal, en groei. Voor elke discipline zijn betrokken en professionele medewerkers de basis van deze organisatie. Van elke collega wordt er verwacht dat je waardevolle inbreng levert en met jouw collega’s spart over vraagstukken. De organisatie past haar expertise toe op klanten uit zeer uiteenlopende branches (van Bouw & Installatietechniek tot Horeca).

De opdrachtgever houdt nauwlettend de nieuwe ontwikkelingen in de gaten en is een kei in deze te vertalen voor haar cliënten. Middels blogs en (online) kennisbijeenkomsten delen ze maar al te graag de nieuwe bevindingen. In plaats van ellenlange rapporten, voorziet deze opdrachtgever klanten van duidelijke adviezen en input over organisatievraagstukken.

De functie;

In de basis ben jij verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van de salarisadministratie van de aangesloten klanten. Daarnaast zorg jij voor:

  • Passend advies over salarissen, pensioenen en cao’s
  • De controle van mutaties, regelingen, aangiften, salarisstroken en betalingen.
  • De juiste toepassing van wet- en regelgeving
  • Het perfectioneren van het proces rondom (digitale) salarisadministratie
  • Een goede samenwerking met jouw team (andere salarisadministrateurs en adviseurs) om complexe salarisadministraties uit te werken

Persoonlijke groei staat bij deze opdrachtgever centraal; afhankelijk van jouw eigen leercurve kun jij doorgroeien naar zelfstandig salarisadviseur.

Wat vragen wij van jou?

Jij….

… hebt bij voorkeur een opleiding VPS óf hebt er interesse in om deze te starten.

… hebt een afgeronde MBO-4 óf HBO opleiding.

… hebt al minstens 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

… bent bereid om 32 tot 40 uur in de week aan de slag te gaan.

Het aanbod;

De salarisindicatie voor de rol als Salarisadministrateur is marktconform en wordt in overleg aangeboden. Vanwege de huidige situatie omtrent corona worden de werkzaamheden vanaf huis uitgevoerd; de opdrachtgever voorziet iedere werknemer van de juiste tools om de thuiswerkplek zo aangenaam mogelijk te maken. De opdrachtgever heeft een uitstekende studiekostenregeling. Er is een traject voor loopbaan coaching om zo het beste uit jezelf naar boven te halen. Daarnaast biedt de opdrachtgever ook een pensioenregeling en geruime vakantiedagen aan per jaar. Flexibele werktijden worden bij deze werkgever ook bemoedigd.

Herken jij jezelf in dit profiel en weet jij zeker dat jij dé Salarisadministrateur bent die ik zoek , dan zien wij graag jouw Curriculum Vitae tegemoet. Deze kun je mailen naar; info@selectvitae.nl.

Lilian Vijver is contactpersoon voor deze functie en staat jou graag te woord. Je kunt haar bereiken op het nummer; 06-15284068.