Voor een zeer gewaardeerde relatie zijn wij per direct op zoek naar een Recruiter die in een netwerker is in hart en nieren. Je bent een spin in het web en je bent in staat om met jouw kennis, ervaring en kunde de juiste kandidaten te vinden en te verbinden aan de organisatie. Social Media, netwerkbijeenkomsten, evenementen; jij weet de juiste wegen te bewandelen om succesvol te zijn!

De opdrachtgever;

De opdrachtgever betreft een specialistische organisatie van juristen. Het gaat hier om een fris kantoor met een dynamische werkomgeving en een open cultuur. In deze organisaie maakt elke collega elke dag het verschil en wordt je ook daadwerkelijk gezien. Talenten worden gestimuleerd om verder te leren en door te groeien binnen de organisatie. In haar dienstverlening onderscheidt de organisatie zich door te werken met een hands-on mentaliteit. Dit blijft niet onopgemerkt bij haar cliënten en dat maakt dat zij een zekere naam hebben opgebouwd. Deskundigheid, vakmanschap, werkplezier en samen werken staat voor dit bedrijf.

De functie;

In de rol van Recruiter ben je medeverantwoordelijk voor het zoeken van de juiste kandidaten en de invulling van de openstaande vacatures binnen de organisatie. Dit doe je met het nodige enthousiasme en is het een drijfveer voor jou om hierin succesvol te zijn. Met jouw creativiteit weet jij moeiteloos diverse evenementen die jou kunnen helpen met het succesvol vinden van kandidaten op te zetten en te laten slagen. Je bent je ervan bewust dat je het visitekaartje bent van de organisatie. Jouw input ter verbetering van de recruitment processen wordt van je verwacht en gewaardeerd. Je vindt het dan ook leuk om nieuwe plannen te bedenken en deze te delen met je collega’s.

Functie eisen;

Als nieuwe collega dien je voldoen aan een aantal eisen. Onderstaand tref je deze;

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO studie richting HRM of Rechten genoten en deze met goed gevolg afgesloten;
  • Je hebt enige recente- en aantoonbare werkervaring opgedaan in een soorgelijke functie;
  • Je bent voor minimaal 32 uur inde week beschikbaar;
  • Je hebt affiniteit met het juridische aspect;
  • Je hebt een vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt een representatief voorkomen in verschijning, woord en houding en je bent van een nature een netwerker;

Het aanbod;

Bij een geslaagde match en wederzijdse klik krijg je een contract aangeboden. Het salaris hangt af van studie en werkervaring. Uiteraard is jouw eigen indicatie erg belangrijk. Er is sprake van een 13e maand. Alle andere secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bespreekbaar.

Is jouw interesse gewekt dan maken wij graag kennis met jou! Wel ontvangen wij van te voren heel graag een uitgebreid en recent Curriculum Vitae. Deze kun je mailen naar ons algemeen email-adres; info@selectvitae.nl Voor vragen kun je terecht bij Soraya van der Veldt. Zij is contactpersoon voor deze vacature en staat je graag te woord.