Wij zijn de zoektocht gestart naar een nieuwe collega voor ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Onze nieuwe collega zit 360 graden in de rol van Recruiter die samen met ons van elke dag een succesvolle dag maar ook een feestje zal maken.

Wat zoeken wij?

Als Recruiter ben je een netwerker in hart en nieren. Je bent een spin in het web en je bent in staat om met jouw persoonlijkheid, kennis, ervaring en kunde de juiste kandidaten te vinden en te verbinden aan jouw opdrachtgevers. Social Media, netwerkbijeenkomsten, recruitmenttools; jij weet de juiste paden te bewandelen om succesvol te zijn!

Wie zijn wij?

Wij zijn een klein en groeiende organisatie. Met ons label werving & selectie richten wij ons op de finance, zorg, legal en management support. Met ons label uitzenden richten wij ons op het sociale domein en overheidsinstanties.  Dat maakt dat geen dag hetzelfde is en jij je dus niet zal hoeven te vervelen. Onze kernwaarden; vrijheid, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid, openheid, zelfstandigheid, flexibiliteit en eerlijkheid. Daarnaast is er veel aandacht voor jouw persoonlijke groei.

En tot slot; voor ons geldt één dag niet gelachen, is één dag niet geleefd! Wij werken met een hands- on mentaliteit en onze dienstverlening is op alle vlakken persoonlijk, zowel naar onze opdrachtgevers toe als naar onze kandidaten. Dat blijft niet onopgemerkt en dat merken we aan onze groei.

De functie:

In de rol van Recruiter ben je medeverantwoordelijk voor het zoeken van de juiste kandidaten en de invulling van de openstaande vacatures bij onze opdrachtgevers. Dit doe je met het nodige enthousiasme en een drijfveer voor jou is om hierin succesvol te zijn. Met jouw creativiteit weet jij moeiteloos diverse evenementen, die jou kunnen helpen met het succesvol vinden van kandidaten, op te zetten en te laten slagen. Dit doe je met behulp van LinkedIn maar ook via jouw eigen netwerk. Je bent je ervan bewust dat je het visitekaartje bent van ons bedrijf.  Jouw input ter verbetering van de recruitment processen wordt gewaardeerd. Je vindt het dan ook leuk om nieuwe plannen te bedenken en deze te delen met je collega’s. Naast wervingsactiviteiten ben jij ook de schakel tussen het contact met kandidaten en opdrachtgevers en ben je verantwoordelijk voor de gehele sollicitatieprocedures. Je zorgt ervoor dat alle contacten in goede banen worden geleid en matches succesvol worden afgerond. En dan is het tijd voor een feestje!

 Functie eisen;

Als onze nieuwe collega dien wel je te voldoen aan een aantal eisen, dat zijn:

  • Je hebt een afgeronde MBO of HBO studie met het accent op commercie/communicatie of HRM genoten en deze met goed gevolg afgesloten;
  • Je hebt enige recente- en aantoonbare werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie of je bent bereid om ons leuke vak onder de knie te krijgen;
  • Je bent voor minimaal 32 uur in de week beschikbaar;
  • Je hebt een vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je kunt goed overweg met Microsoft Office pakketten en je beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden;
  • Tot slot, Humor is een harde eis!

Wij bieden jou…

Je gaat aan de slag bij een bedrijf met een warme sfeer. Ook vinden wij persoonlijke groei erg belangrijk en hebben daar oog voor. De arbeidsvoorwaarden worden afgestemd op jouw opleiding, ervaring en capaciteiten. Naast het salaris ontvang je een eindejaarsbonus (afhankelijk van jouw prestaties en bedrijfsresultaten), een telefoon en laptop. Indien van toepassing ontvang je reiskosten-en een onkostenvergoeding. In overleg is het mogelijk deels thuis en deels op kantoor te werken.

Zie jij jezelf in de rol van Recruiter bij Select Vitae? Stuur dan jouw motivatie en CV naar ons toe via onderstaand email naar info@selectvitae.nl

Als je vragen hebt of gewoon even wilt sparren over hoe een werkdag eruit ziet bij Select Vitae dan kun je ons bellen. Neem dan contact op met Merel Majoor via telefoonnummer; 06-27124886 of stuur een appje. Zij neemt dan contact met jou op.