Droom jij van een glansrijke carrière waarbij je al je commerciële kwaliteiten ten toon kan stellen en tegelijkertijd anderen blij kan maken met een nieuwe baan door oog te hebben voor talent? Dan is deze vacature de uitgelezen kans voor jou.

De baan:

Als Recruiter ben je van A tot Z betrokken bij het recruitment proces. Lees; ontstaan van de vacature, intake en uiteindelijk zorgen voor de perfecte match. Je zult voortdurend op zoek zijn naar nieuwe talenten; professionals in het vak die op zoek zijn naar een baan. Je voert selectiegesprekken met kandidaten. Dit doe je telefonisch, digitaal en als de situatie het toe laat fysiek. Hierbij coördineer je samen met jouw collega Reçruiter het gehele proces, plan je sollicitatiegesprekken in op de juiste locaties. Je verdere takenpakket bestaat uit het opstellen van wervende vacatures. Jouw top kandidaten werf je via online-en offline kanalen. Jouw inmiddels zorgvuldig opgebouwd netwerk gebruik je voor allerlei wervingsacties. Je bent van begin tot eind aanspreekpunt voor de kandidaat  en deze zul je helpen met het maken van de juiste keuze. Indien je een steentje bij kan dragen ter verbetering van het gehele proces dan zul je dat bespreekbaar maken. Je houdt contact met externe bureaus die als extra hulp ingeschakeld worden voor de invulling van de vacatures.

Functie eisen:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding en je diploma op zak;
 • Je hebt tenminste twee jaar werkervaring opgedaan binnen de recruitment;
 • Jij hebt ervaring met de opzet-en inrichting van wervingsacties;
 • Je bent in staat om vakinhoudelijk goede gesprekken te voeren met de kandidaten;
 • Je bent communicatief vaardig en daarmee een prettige gesprekspartner;
 • Je bent flexibel aangezien je op verschillende locaties zal werken en daarom ben je in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar en een hele fijne aanvulling op het huidige HR -team;
 • Werken binnen de Finance heeft jouw aandacht;

De aanbod:

 • Het salaris is gebaseerd op studie, werkervaring en uiteraard speelt jouw eigen indicatie een belangrijke rol;
 • 28 vakantiedagen, pensioenregeling, loopbaanbegeleiding en doorgroeimogelijkheden;
 • Een thuiswerkplek wat goed is ingericht met alle middelen die jij nodig hebt;

Als jij  het leuk vindt om in een resultaatgerichte en groeiende organisatie te werken en samen met anderen de schouders er onder te zetten? Krijg je energie van succesvol zijn in wat je doet? En wil je deel uitmaken van een organisatie waar jij de kans zal krijgen om jezelf verder te ontwikkelen? Dan ben jij degene die wij zoeken en drinken graag binnenkort een kopje koffie met jou. We zien je sollicitatie graag tegemoet. Mail je sollicitatie met je CV naar;  info@selectvitae.nl Soraya van der Veldt is contactpersoon voor deze vacature; 06-81955969. Mailen kan natuurlijk ook.