Ben jij klaar om te starten met een flitsende carrière binnen de arbeidsbemiddeling? Dan is dit misschien een uitgelezen kans voor jou!

Voor een zeer gewaardeerde relatie zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste Recruiters met een mentaliteit van netwerkers in hart en nieren. Jij bent een spin in het web en in staat om met jouw kennis, ervaring en kunde de juiste kandidaten te vinden en te verbinden aan de organisatie. Social Media, netwerkbijeenkomsten, evenementen – jij weet de juiste wegen te bewandelen om succesvol te zijn!

De opdrachtgever;

Onze opdrachtgever is een organisatie van financiële specialisten. Het betreft een frisse organisatie met een open en informele bedrijfscultuur. In deze organisatie maakt elke collega elke dag het verschil en word je ook daadwerkelijk gezien. Talenten worden gestimuleerd om verder te leren en door te groeien binnen de organisatie. Deze organisatie onderscheidt zich door te werken met een hands-on mentaliteit, wat niet onopgemerkt blijft bij haar cliënten en haar een goede reputatie heeft opgeleverd. Deskundigheid, vakmanschap, werkplezier en samenwerking staan hoog in het vaandel.

De functie;

Als Recruiter ben je medeverantwoordelijk voor het zoeken van de juiste kandidaten en het invullen van openstaande vacatures binnen de organisatie. Dit doe je met het nodige enthousiasme en het is jouw drijfveer om hierin succesvol te zijn. Je bent tenslotte verantwoordelijk voor de begeleiding van jouw recruitmentprocessen, van A tot Z. Met jouw creativiteit weet jij moeiteloos diverse evenementen op te zetten die jou kunnen helpen succesvol kandidaten te vinden. Je bent je ervan bewust dat je het visitekaartje van de organisatie bent. Jij bent het aanspreekpunt voor wervings- en selectiebureaus en coördineert alle contacten en procedures. Jouw input ter verbetering van de recruitmentprocessen wordt verwacht en gewaardeerd. Je vindt het leuk om nieuwe plannen te bedenken en deze te delen met je collega’s. Een keer per maand ontmoet je jouw landelijke collega’s op het hoofdkantoor om op een fijne manier met elkaar in contact te blijven, ervaringen uit te wisselen en trainingen te volgen.

Functie eisen;

Als nieuwe collega dien je voldoen aan een aantal eisen. Onderstaand tref je deze;

  • Je hebt een relevante afgeronde HBO studie genoten en deze met goed gevolg afgesloten;
  • Je hebt enige recente- en aantoonbare werkervaring opgedaan in een soorgelijke functie;
  • Je bent voor minimaal 32 uur inde week beschikbaar;
  • Je hebt affiniteit met het HRM aspect;
  • Je hebt een vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Locaties; Noord-Holland, Zuid- Holland, Limburg.

 Het aanbod;

Bij een geslaagde match en wederzijdse klik bieden wij je een contract aan. Het salaris is afhankelijk van je studie en werkervaring. Jouw eigen indicatie is uiteraard belangrijk. Daarnaast kun je rekenen op een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en studiekostenregeling. Ook is er sprake van een winstdeling. Alle andere secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bespreekbaar.

Als jouw interesse is gewekt, maken we graag kennis met jou! We ontvangen graag van tevoren een uitgebreid en recent Curriculum Vitae. Je kunt dit mailen naar ons algemene e-mailadres: info@selectvitae.nl. Voor vragen kun je terecht bij Soraya van der Veldt en Diederik Strack. Zij zijn de contactpersonen voor deze vacature en staan je graag te woord. Telefoonnummer Soraya: 06-81955969. Telefoonnummer Diederik: 06-25410633.