PROFIEL (JUNIOR) MANAGER CONTROLE RA

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze controleleider met leidinggevende capaciteiten. Herken jij jezelf hierin? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de controle opdrachten die bij jouw klanten dienen te worden uitgevoerd. Daarbij voer je niet enkel de controles uit. Je bent tevens een volwaardige gesprekspartner en adviseur. Ook werk je als Manager Controler RA nauw samen de directeur/eindverantwoordelijk Accountant, zowel voor de klanten als ook voor de verder op te zetten en samen met collega’s uit te bouwen praktijk.  Je bent je ervan bewust dat jouw rol in de uitvoer zeer belangrijk is en dat jij in deze functie een belangrijk aanspreekpunt bent. De aandacht voor de ontwikkeling van de praktijk wordt graag terug gezien door het leveren van eigen bijdrages en input, je houdt de veranderde regelgeving bij, je bent een coach voor jouw team en je verliest de kwaliteit van jouw werk en de aandacht voor jouw team niet uit het oog.

Wat heb je nodig?

Voor deze functie heb je aantoonbare werkervaring als Controleleider of je bent studerend RA of je bent al in het bezit van een RA titel. Multi tasken is je niet onbekend en tussen de bedrijven door schakel jij snel. Ervaring met het leiden van controles, aansturen van je team, helikopterview, het feilloos kunnen inschatten van risico’s en kansen en vooral out of the box en creatief kunnen denken zijn de kwaliteiten die jij bezit.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in een groeiende praktijk met een informele en prettige werksfeer. Je krijgt een divers pakket aan klanten en mkb-ondernemers. Je krijgt vrijheid en ruimte om jouw werk zelfstandig uit te kunnen voeren. De arbeidsvoorwaarden zijn passend en flexibel.

Ga jij de uitdaging aan? Solliciteer dan door een uitgebreide en recente Curriculum Vitae te mailen naar; soraya@selectvitae.nl Bij ontvangst krijg je bericht. Voor onze bedrijfsgegevens verwijzen wij graag naar de site; www.selectvitae.nl