PROFIEL GASTHEER/GASTVROUW FULLTIME

Voor een toonaangevende restaurant waar het accent op fine dining ligt zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten die fulltime beschikbaar zijn. Onze opdrachtgever zit gevestigd in de omgeving Den Haag op een mooie historische locatie, ingericht op zeer stijlvolle manier met een trendy touch. Als nieuwe collega kom je te werken in een mooi bedrijf met volop mogelijkheden tot groei. Zo krijg je de gelegenheid om je wijnkennis te vergroten middels een cursus wat jij bij aanvang aangeboden zal krijgen. In de keuken van onze opdrachtgever gaan de witte en zwarte brigade prima samen, zijn ze op elkaar ingespeeld en is de teamspirit erg groot. Hard werken, heel veel lachen en plezier hebben in je werk is de cultuur die er heerst. Als Gastheer/Gastvrouw zorg jij ervoor dat het jouw gasten aan niks ontbreekt. Zo presenteer je de tongstrelende gerechten die uit de keuken komen op een professionele en enthousiaste manier en gaan jouw gasten met het ultieme “WOW” gevoel de deur uit.

Functie- eisen;

  • In het bezit zijn van een afgeronde horeca opleiding is een pré;
  • Fine dining trekt jouw aandacht en je hebt daarom enige werkervaring in de luxe horeca;
  • Je bent zeer representatief in uiterlijk voorkomen en in houding;
  • Je bent flexibel i.v.m. wisselende werktijden;

Wat bieden wij;

Bij aanvang krijg je een contract aangeboden. Je zal vijf dagen in de week aan het werk zijn en het salaris is conform cao en in overleg. Verder kom je te werken op een dynamische werkplek waar geen dag hetzelfde is en waar jouw mening telt en jouw creativiteit en eigen inbreng op prijs wordt gesteld. Naast dit alles kan je groeien in je vak.

Wil jij deze baan? Reageer dan nu door een uitgebreide en recente Curriculum Vitae te mailen naar;info@selectvitae.nl Voor onze bedrijfsgegevens verwijzen wij graag naar onze site; www.selectvitae.nl