PROFIEL ENTHOUSIASTE SOUS CHEF HOTEL FULLTIME GEZOCHT

Voor een zeer gewaardeerde relatie zijn wij per direct op zoek naar een gekwalificeerde en ervaren Kok die de uitdaging van (aankomende) Sous chef graag aan zou willen pakken.

Onze opdrachtgever betreft een hotel die gevestigd zit op een zeer centrale plek in de omgeving van Den Haag. De nieuwe collega die wij zoeken is op korte termijn en fulltime beschikbaar voor langere tijd. De (aankomende) Sous chef stuurt een klein keuken team aan, is dagelijks verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de keuken, inkoop en planningen. Eigen creativiteit wordt zeer gewaardeerd. Zo wordt er verwacht dat de toekomstige collega actief mee denkt in het ontwikkelen van nieuwe gerechten en deze ook implementeert in de keuken. Verder is hij/zij flexibel in werktijden; ochtend, middag, avond, weekend. Ook een coachende en ondersteunde rol in de keuken is een belangrijke onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden en dat allemaal met een flinke vleug enthousiasme.

Ben jij een gediplomeerde Zelfstandig werkende kok en heb jij recente en aantoonbare werkervaring en toe aan een volgende stap in je carrière? Dan gaan wij graag het gesprek met jou aan. Wel ontvangen wij vooraf een uitgebreide en recente Curriculum Vitae van jou. Deze kan je mailen naar; info@selectvitae.nl Bij ontvangst krijg je bericht. Voor meer informatie kan je onder kantooruren bellen naar het volgende telefoonnummer: 010-2152345. Voor onze bedrijfsgegevens verwijzen wij graag naar onze site;www.selectvitae.nl