Ben jij dé Paralegal die nauwkeurig en accuraat te werk gaat en het een uitdaging vindt om Juristen te ondersteunen om het gebied van organisatorische en juridische vraagstukken? En als jij dan ook nogeens toe bent aan een volgende stap en graag aan de slag zou willen gaan met een breed pakket aan verantwoordelijkheden in een organisatie die jou de gelegenheid geeft om door te groeien in functie en persoon, dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

De opdrachtgever:

De opdrachtgever betreft een gerenomeerd en modern kantoor.  Met ruim 80 advocaten en notarissen werken zij dagelijks aan juridische uitdagingen. Binnen deze organisatie heerst op alle niveau’s een zekere saamhorigheid. De belangen van de cliënten en plezier hebben in het werk staan voorop bij deze organisatie en dat dragen zijn ook graag uit. Er is een informele bedrijfscultuur en de lijnen zijn kort. Zij staan voor gedegen en begrijpelijke no-nonsense adviezen; helder en  to het point. Belangrijk vinden zij ook dat de medewerkers een gezonde balans hebben tussen werk en privé en stimuleren dit dan ook!

De functie:

Voor deze openstaande vacature zijn wij op zoek naar kandidaten met liefde voor het vak. Jij weet jouw collega’s te ontzorgen in de breedste zin van het woord. Ook ga jij deel uitmaken van een hecht team van specialisten waarbij het accent ligt op vastgoed projecten. Je gaat verantwoordelijk zijn voor de volgende werkzaamheden;

  • Het opstellen van juridische vraagstukken;
  • Opstarten van dossiers;
  • Benodige informatie verzamelen;
  • Cliënten van de juiste adviezen verstrekken;
  • Het organiseren van evenementen zoals jurisprudentie bespreken;
  • Alle andere voorkomende werkzaamheden.

Wat wordt er van jou verwacht?:

Voor deze functie zoeken wij een creatieve kandidaat met een proactieve werkhouding.

Jij bent ambiteus en onafhankelijk in state, mind en appereance. Verder voldoe je aan de volgende eisen:

  • Een afgeronde opleiding notarieel medewerker óf een afgeronde relevante HBO opleiding hebt genoten en deze met goed gevolg te hebben afgesloten;
  • Je hebt al reeds enige werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
  • Je hebt een vloeiende beheersing van de Nederlandse in woord en geschrift;
  • Je bent tussen de 32 uur en 40 uur beschikbaar;

Het aanbod:

Je komt te werken te werken in een informele organisatie waar elke dag met plezier wordt gewerkt aan juridische vraagstukken. Het salaris is marktconform maar hangt en er wordt gekeken naar studie, werkervaring en jouw indicatie is natuurlijk ook van belang. Verder werken zij met een eindejaar bonus en zijn alle andere secundaire arbeidsvoorwaarden bespreekbaar. Tot slot; je krijgt de mogelijkheid om door te groeien in jouw werk en als persoon.

Ben jij klaar voor deze veelzijdige baan? Dan spreken wij jou graag. Solliciteren doe jij door een uitgebreide en recente Curriculum Vitae te mailen naar ons algemeen email adres; info@selectvitae.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Soraya van der Veldt. Zij is contactpersoon voor deze vacature en beantwoordt graag al jouw vragen.