Wij zijn op zoek naar een echte “handyman of vrouw” oftewel een ervaren medewerker technische dienst.
Onze opdrachtgever betreft een hotel in de mooie stad Rotterdam.

Je wordt (mede)verantwoordelijk voor alle technische werkzaamheden en allerhande onderhoud in en rondom het hotel. Je voert zelfstandig reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit. Daarnaast ben je in staat om problemen, storingen en ad-hoc klachten snel en efficiënt op te lossen.

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren heb je een middelbare technische opleiding afgerond en heb je werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie.
Daarnaast sta je stevig in je werkschoenen, bent in staat prioriteiten te stellen, neemt initiatief, denkt oplossingsgericht en weet van aanpakken.

Het hotel kenmerkt zich door een no-nonsense cultuur waar kwaliteit, creativiteit, flexibiliteit, enthousiasme en vooral de gastbeleving voorop staan.
Het is dan ook van groot belang dat je naast je technische inzicht en je twee rechterhanden ten alle tijden de gastbeleving voor ogen houdt.

Aangezien je werkzaamheden veelal op de voorgrond en hiermee in het oog van de gast zullen plaatsvinden heb je een representatief voorkomen en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Zit jij boordevol energie en ben jij net zo handig met de schroevendraaier als met de verfkwast?
Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wil je direct solliciteren op deze onwijs leuke vacature dan ontvangen wij graag je Curriculum Vitae per mail info@selectvitae.nl
Als je na het lezen van deze vacature nog vragen hebt dan beantwoorden wij deze graag.
Wij zijn tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar op het volgende telefoonnummer 010 2152345