Ben jij een horecamedewerker?

Wij hebben voor jou de meest variërende baan in de horeca!

Niet meer dag in, dag uit dezelfde terugkerende werkzaamheden en gasten, maar telkens andere werkzaamheden in een andere outlet.
Hier hoef jij je dus nooit te vervelen. Leuke bijkomstigheid is dat je zelf je beschikbaarheid kan doorgeven.
Dus zowel parttime als fulltime werken behoort tot de mogelijkheden.

Voor een van onze opdrachtgever, een *****hotel te Amsterdam zijn wij opzoek naar een horecamedewerker die inzetbaar is op meerder of alle aanwezige outlets die het hotel rijk is. En dat zijn er nogal wat:

In het prachtige restaurant waar veelal vis, schaal en scheldieren worden geserveerd aan de gast, worden de tafels nog ouderwets gedekt met prachtig tafellinnen.
Hier dragen de gastheren- en vrouwen nog de klassieke gepoetste schoenen, zwarte pantalon met vouw en smetteloos witte blouse. Bovendien zijn zij op de hoogte van alle etiquette ’s die gangbaar zijn in het luxe segment van de horeca en weten zij de gast prima te adviseren over wijn en spijs en de combinatie hiervan.

Tevens beschikt het hotel over een hip&trendy restaurant voorzien van een groot terras.
De kleding van het bedienend personeel is hier dan ook op aangepast en is net even iets moderner te noemen. Ondanks dat de service aan de gasten niet onder mag doen voor de rest van de outlets kan de gast hier net wat vlotter en informeler benaderd worden.

In een andere outlet, die het best te omschrijven is als “de huiskamer” geniet de gast van het perfect gezette kopje koffie.

En dat kopje koffie zet jij!

Als je deze skills nog niet helemaal in de vingers hebt is dat geen enkel probleem, je collega’s leren je dit graag.
De aanwezige gasten kunnen een keuze maken van de kleine kaart en jij serveert deze aan tafel uit.

De gasten kunnen ook neerstrijken in de aanwezige bar en genieten van de heerlijkste drankjes waaronder ook cocktails.

Jij schenkt, mixt en serveert deze met flair en zorgt ervoor dat het de gast aan niets ontbreekt.

Ook bied jij een luisterend oor voor alle verhalen die de gast aan jou verteld.

Dit is toch wel “de beste plek” om echt contact met de gast te kunnen maken.

Naast al deze prachtige outlets beschikt het hotel over een aantal banqetingzalen die zich prima lenen voor evenementen en partijen in de breedste zin van het woord. Al deze zalen moeten worden klaargezet en tijdens de partijen moeten veelal de zalen weer worden omgebouwd. Uiteraard kan de gast ook hier rekenen op service op hoogstaand niveau en wordt ervoor gezorgd dat het hen aan niets ontbreekt.

Zie jij jezelf al werken in 1 of meerdere outlets in dit prachtige hotel dan ontvangen wij graag je Curriculum Vitae. Voor vragen zijn wij uiteraard telefonisch bereikbaar op het volgende nummer 010 2152345