Leidinggevende gediplomeerde kok

|||Leidinggevende gediplomeerde kok

Leidinggevende gediplomeerde kok

2018-08-22T13:07:01+00:00augustus 22nd, 2018|Categories: Vacatures Uitzenden|Tags: , , , |

Leidinggevende gediplomeerde kok met passie voor het vak gezocht!

Voor een relatie met een gevestigde naam in de cateringbranche zijn per direct op zoek naar een meewerkende leidinggevende  op de productie vloer. Samen met een team ben je dagelijks verantwoordelijk voor de bestellingen die geplaatst worden en ben je verantwoordelijk voor een snelle en productieve afhandeling zonder de kwaliteit en kwantiteit uit het oog te verliezen.  Naast dit alles ben je ook bezig met het bedenken van concepten en recepturen, voer je overleg met de chef, motiveer je en ondersteun je de collega’s die onder jou staan. In verband met de werktijden ben je flexibel  en beschikbaar voor de ochtendploeg – en nachtploeg.  Het is dus belangrijk dat jij in het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer. Verder ben je communicatief vaardig en ben je goed in het organiseren en plannen. Je kan snel schakelen en werken onder hoge druk is geen probleem voor jou. Je bent fulltime beschikbaar. En tot slot en niet onbelangrijk, je bewaakt de richtlijnen van de HACCP en ziet erop toe dat deze ook wordt nageleefd.

Dit wordt je geboden;

Je komt te werken op een zeer dynamische werkplek en in een organisatie die haar sporen reeds heeft verdient binnen haar branche.  Elke dag is anders. Verder gaat het hier om een baan waarbij de meest geschikte kandidaat bij een geslaagde wederzijdse match direct een contract aangeboden zal krijgen. Het salaris is in overleg.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om te bekijken welke cookies je accepteert. Instellingen Akkoord

Veilig gebruik

We zorgen voor een veilig gebruik van onze website

Monitoren de technische werking

We monitoren de technische werking van de website volledig anoniem

Verzamelen informatie

We verzamelen informatie om de website te verbeteren op basis van prestaties

Relevantie en effectiviteit van campagnes

We verzamelen informatie om de relevantie en effectiviteit van campagnes te beoordelen

Relevante advertenties

We tonen alleen relevante advertenties op andere websites

Voorkomen van meerdere male acties

We voorkomen dat je acties meerdere malen opnieuw moet uitvoeren