Jij bent al op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en bent in staat de klanten een persoonlijk advies te geven op basis van de actuele wet- en regelgeving. Óf jij bent een starter die graag als junior pensioenadviseur aan de slag wil gaan. Zoek dan niet verder en ga aan de slag bij onze opdrachtgever in Zuid-Holland!

De opdrachtgever;

De opdrachtgever is gevestigd in Zuid-Holland. Vanuit een centraal kantoor biedt de klant regionaal oplossingen voor (fiscaal) advies en accountancy aan. Er wordt een zo compleet mogelijke dienstverlening aangeboden aan de cliënten, waarbij meedenken en vooruitdenken, naast de basis van fiscale verplichtingen, kenmerkend is voor deze klant.

De opdrachtgever is multidisciplinair vertegenwoordigd; naast accountancy, focust deze klant zich ook op het aanbieden van dienstverlening voor personeelszaken, Legal, en groei. Voor elke discipline zijn betrokken en professionele medewerkers de basis van deze organisatie. Als nieuwe Pensioenadviseur wordt er verwacht dat je waardevolle inbreng levert en met jouw collega’s spart over vraagstukken. De organisatie past haar expertise toe op klanten uit zeer uiteenlopende branches (van Bouw & Installatietechniek tot Horeca).

 

De opdrachtgever houdt nauwlettend de nieuwe ontwikkelingen in de gaten en is een kei in deze te vertalen voor haar cliënten. Middels blogs en (online) kennisbijeenkomsten delen ze maar al te graag de nieuwe bevindingen. In plaats van ellenlange rapporten, voorziet deze opdrachtgever klanten van duidelijke adviezen en input over organisatievraagstukken.

De functie;

Als pensioenadviseur bevatten jouw taken het volgende:

 • Het in kaart brengen van de behoefte van de klant met betrekking tot de pensioenen.
 • Afhankelijk van de persoonlijke situatie van de klant, onderzoek, vergelijk en analyseer jij welke polis het best passend is.
 • Beheer jij de verzekeringsproducten van de klant.
 • Geef jij advies over de mogelijkheden en voordelen van zijn of haar persoonlijke situatie.
 • Ben je vraagbaak voor collega’s en klanten over pensioen en lijfrente.
 • Ondersteun jij de interne juridische afdeling met jouw kennis over pensioenen
 • Trek jij na of werkgevers vallen onder de werkingssfeer van een bedrijfstakpensioenfonds.

Stel jij stapt als ervaren pensioenadviseur op deze rol in; dan voer je bovenstaande taken na de inwerkperiode zelfstandig uit. Stroom jij als junior in? Dan zal je eerst de pensioenadviseur gaan ondersteunen door middel van het uitzoeken, verwerken, aanvragen en wijzigen van polissen. Afhankelijk van jouw progressie zal je steeds meer werkzaamheden zelfstandig kunnen uitvoeren.

Wat vragen wij van jou?

 • hebt bij voorkeur een fiscale achtergrond óf hebt er interesse in.
 • bent sociaal en communicatief sterk; netwerken en nieuwe opdrachten aantrekken kan jij als geen ander.
 • bent flexibel.
 • bent creatief en kan snel schakelen.
 • bent bereid om de studies WFT vermogen (2 maanden) en WFT pensioen (3 maanden) te volgen indien je deze nog niet behaald hebt.

Het aanbod;

De salarisindicatie voor de rol als (Junior) Pensioenadviseur wordt in overleg aangeboden. Vanwege de huidige situatie omtrent corona worden de werkzaamheden vanaf huis uitgevoerd; de opdrachtgever voorziet iedere werknemer van de juiste tools om de thuiswerkplek zo aangenaam mogelijk te maken. De opdrachtgever heeft een uitstekende studiekostenregeling. Er is een traject voor loopbaan coaching om zo het beste uit jezelf naar boven te halen. Daarnaast biedt de opdrachtgever ook een pensioenregeling en geruime vakantiedagen aan per jaar. De rol is beschikbaar voor 32 tot 40 uur in de week. Flexibele werktijden worden bij deze werkgever ook bemoedigd.

Herken jij jezelf in dit profiel en weet jij zeker dat jij dé (Junior) Pensioenadviseur bent die ik zoek , dan zien wij graag jouw Curriculum Vitae tegemoet. Deze kun je mailen naar; info@selectvitae.nl.

Lilian Vijver is contactpersoon voor deze functie en staat jou graag te woord. Je kunt haar bereiken op het nummer; 06-15284068.