Ben jij cijfermatig ingesteld èn klantgericht en zit je boordevol goede ideeën?

Dan zou het zo maar kunnen dat wij op zoek zijn naar jou….Lees snel verder….!

De opdrachtgever;

Onze opdrachtgever heeft als doel ondernemers te ontzorgen. Het is een ambitieus bedrijf met een echte “hands on” mentaliteit. Kennis wordt gebundeld en er wordt inzicht geboden in het reilen en zeilen van ondernemingen, bovendien is de expertise aanwezig om te ondersteunen bij beslissingen die genomen moeten worden. De specialisten en adviseurs stellen zich onafhankelijk, zorgvuldig, vasthoudend en integer op maar blijven kritisch. Ze vervullen immers een verantwoordelijke rol in het maatschappelijk verkeer, namelijk het waarborgen van het vertrouwen in onze economie.

Ondernemen wordt steeds complexer. Het begint met een goed idee, kwaliteit, een gedegen aanpak en hard werken. Het bedrijf groeit en voor je het weet gaat de meeste tijd en aandacht in allerlei randzaken zitten. Belangrijke randzaken, dat wel, maar het leidt af van het échte ondernemen.

De kernwaarden: betrokken, vindingrijk, uitdagend en behulpzaam zijn de absolute leidraad binnen dit bedrijf. Er heerst een gemoedelijke, sportieve bedrijfscultuur. Zo worden lokale sportclubs niet alleen gesponsord maar wordt er ook actief meegedaan met tennis-, volleybal-, badminton- en voetbaltoernooien. De personeelsvereniging is heel actief en organiseert regelmatig leuke uitjes.

Al met al een heerlijke club om je bij aan te sluiten.

De functie;

Vanwege de groei van het bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste, klantgerichte, energieke collega voor 24-40 uur per week. Binnen het concept “Privé-in-zicht” wordt aan klanten (voornamelijk ondernemers) inzicht verstrekt in hun totale financiële situatie door het maken van een inkomens- en vermogensplan. Vanuit dit plan wordt advies gegeven over het optimaliseren van vermogen(sopbouw), over vermogensoverdracht en wordt advies gegeven op het gebied van familierecht (huwelijkse voorwaarden, testamenten, levenstestamenten). De collega die we zoeken gaat helpen om het “Privé-in-zicht” concept verder uit te bouwen en zichzelf hierbij verder te ontwikkelen. Hoe deze functie er uitziet?

 • Je hebt intensief contact met de klant, het gaat immers om zijn/haar toekomstplan;
 • Je beantwoordt vragen die je eigen vakgebied overstijgen;
 • Je hebt overleg met je collega’s fiscalisten, juristen of accountants, hierdoor breid je je eigen kennis steeds verder uit en kun je je ontwikkelen;
 • Door enerzijds de gesprekken met klanten en collega’s en aan de andere kant het cijfermatig uitwerken van alle gekregen informatie, is er een mooie afwisseling;
 • Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je klant;
 • Je houdt constant de ontwikkelingen binnen financiële planning in de gaten, deze staan niet stil. Je moet goed op de hoogte blijven zowel op het gebied van Fintech (financiële technologie) als vakinhoudelijk.

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Je hebt HBO denk- en werkniveau en je bent bereid de opleiding tot gecertificeerd financieel planner (CFP) te volgen;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;
 • Je hebt goed cijfermatig inzicht;
 • Je hebt interesse in de financiële wereld en je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in dit vakgebied;
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Het aanbod;

Er wordt een functie geboden binnen een boeiende en dynamische werkomgeving waar men elkaar met respect behandelt. Binnen het bedrijf kun je je volop persoonlijk ontwikkelen middels de Interne Academie.  De werksfeer is gemoedelijk en informeel. Binnen het bedrijf worden veel kansen geboden.

Onze opdrachtgever biedt uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een prima salaris, dat past bij de functie, ontvang je:

 • 27 vakantiedagen (oplopend tot 32);
 • Mobiliteitsbudget;
 • Pensioenregeling;
 • Persoonlijke groei- en loopbaanontwikkeling.

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je graag aan de slag als Junior Financieel Planner?

Dan zien wij graag jouw Curriculum Vitae tegemoet.

Deze kun je mailen naar; info@selectvitae.nl

Soraya van der Veldt is contactpersoon voor deze functie en staat jou graag te woord.

Je kunt haar bereiken op het nummer; 06-81955969.