De opdrachtgever;

De opdrachtgever houdt zich hoofdzakelijk bezig met de ontwikkeling en exploitatie van vastgoed, alsmede de aan- en verkoop daarvan. Ze zijn een kleine organisatie onder leiding van een directeur-eigenaar met een hoog gehalte ondernemerschap.

De functie;

Als hoofd financiën, controle en support geef je leiding aan een klein team. Vanuit jouw rol coördineer je de dagelijkse werkzaamheden op financieel/administratief gebied en ben je onder meer verantwoordelijk voor:

 • Het up to date houden van de (inrichting van de) administratie volgens de geldende wet- en regelgeving;
 • Het coördineren van activiteiten rondom de planning & control cyclus;
 • Het beheren van de liquiditeiten en de geldstromen;
 • Het tijdig (doen) uitvoeren van belastingaangiften;
 • Het (laten) verzorgen van de personeels- en salarisadministratie;
 • Ondersteuning bij de administratie van de DGA-privé.

Aan jou de taak het administratieve team aan te sturen en de slag naar verdere professionalisering te slaan. Je bent proactief in de aansturing, waarbij het motiveren en coachen van medewerkers centraal staat. Daarnaast geef je in nauwe samenwerking met de accountant invulling aan de interne controle functie en vervul je een spil rol bij ondersteuning van de directie.

In deze laatste rol ben je onder meer mede verantwoordelijk voor:

 • De compliance en governance binnen de organisatie, waartoe onder meer behoren:
 • Het bewaken van de naleving en het bijhouden van statuten en reglementen, waaronder de gedragscode;
 • De bewaking en bescherming van persoonsgegevens;
 • Het zorgdragen voor het in continuïteit voldoen aan compliance verzoeken en – voorwaarden van externe partijen, waaronder financiële instellingen in binnen- en buitenland
 • Coördinatie en bewaking van (de voortgang in) diverse lopende dossiers, waaronder juridische aangelegenheden;
 • Het beheer van- en de controle en het toezicht op participaties in buitenlandse vastgoedentiteiten en overige beleggingen;
 • Het invullen van een brede ondersteunende rol voor de directie, zowel als sparringpartner in het kader van besluitvorming als in rollen als vertegenwoordiger van de organisatie en uitvoerend- en inhoudelijk ondersteuner in besprekingen en schriftelijke communicatie,

Wat wordt er van jou verwacht?

Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond (bijvoorbeeld SPD of Bedrijfseconomie) en bent inmiddels een aantal jaar werkzaam in dit vakgebied. Werkervaring binnen de vastgoedsector heeft onze voorkeur.

Je hebt kennis van belastingwetgeving en administratieve software. Naast deze kennis heb je ervaring met het opstellen van financiële rapportages, governance en compliance vraagstukken en privacy wetgeving. Kennis van REMS en Exact is een pre.

Voorts is beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift noodzakelijk.

Jouw sociale vaardigheden helpen je bij het maken van afstemmingsafspraken met de accountant, het functioneel leiding geven aan medewerkers en niet in de laatste plaats de brede ondersteunende rol aan de directie. Verder vinden we het belangrijk dat je analytisch, kritisch en proactief bent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zien wij graag jouw Curriculum Vitae tegemoet. Deze kun je mailen naar; soraya@selectvitae.nl

Soraya van der Veldt is contactpersoon voor deze functie en staat jou graag te woord. Je kunt haar bereiken op het nummer; 0681955969.