Ben jij de financiële duizendpoot die samen met collega’s Samenloopsignalen beoordeeld, verwerkt en rapporteert? Voel jij je verantwoordelijk voor de ondernemers in deze tijden en kun je omgaan met weerstand? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

De opdrachtgever;

De projectorganisatie TOZO TONK010 is onderdeel van de afdeling Werk en inkomen (W&I) van een gemeentelijke organisatie. De projectorganisatie is belast met de uitvoering van de Covid-19 maatregel TOZO ten behoeve van ondernemers in Zuid-Holland. Ondernemers kunnen op basis van deze regeling inkomensondersteuning en een bedrijfskrediet aanvragen.

Er zijn diverse teams ingezet om alle aanvragen en bijbehorende mutaties af te handelen.

Het team waar deze financiële functie zijn inzet zal krijgen, gaat in eerste aanleg de Samenloopsignalen van het Inlichtingenbureau verwerken. Daarmee zullen verstrekte uitkeringen TOZO 1, 2, 3 en 4 of BK mogelijk aangepast moeten worden en teruggevorderd moeten worden bij de ondernemers. De eerste 5.000 Samenloopsignalen liggen er al en we willen z.s.m. de verklaringen verwerken. Een einddatum zal mogelijk nog gesteld worden.

De functie;

De afhandeling van de aanvragen TOZO is belegd bij consulenten die daarvoor zijn opgeleid. We willen dat iedereen krijgt waar recht op is; niet meer en niet minder. Inmiddels liggen er de nodige aantallen Samenloopsignalen van het Inlichtingenbureau. De Samenloopsignalen die er liggen moeten handmatig worden verwerkt en daar heeft de organisatie financieel specialisten voor nodig.

Hoofdtaken van deze functie

 • Verwerken van Samenloopsignalen vanuit het Inlichtingenbureau;
 • Aanmaken en versturen van (terugvordering)beschikkingen en acceptgiro’s;
 • Opstellen van rapportages over de desbetreffende Samenloopsignaal met de bevindingen;

Wat wordt er van jou gevraagd?

 • Een afgeronde HBO Finance & Control of soortgelijk;
 • Minimaal 6 maanden ervaring in een finance functie;
 • Minimaal 6 maanden ervaring met verrekeningen uitvoeren;
 • In staat zijn professionele gesprekken te voeren met ondernemers zoals zakelijk de onderzoeksgegevens bespreken;

De aanbieding;

 • Een betrouwbare en persoonlijke organisatie die met respect en vertrouwen omgaat met haar medewerkers;
 • Je kan van ons een proactieve houding verwachten;
 • Wij zijn transparant en wij streven altijd naar goede communicatie met betrekking tot terugkoppelingen, feedback en bereikbaarheid;
 • Kortom een ontzettende leuke club om voor te werken waarbij de medewerkers die hier werken plezier uitstralen en passie hebben in wat zij doen;

Herken jij jezelf in dit profiel en wil jij graag een bijdrage leveren aan de ondernemers, dan zien wij graag jouw Curriculum Vitae tegemoet. Deze kun je mailen naar; info@selectvitae.nl

Merel Majoor is contactpersoon voor deze functie en staat jou graag te woord. Je kunt haar bereiken op het nummer; 06-81955969.

! Let op, de sluitingsdatum voor deze vacature is 1 juni 2021