Voor een relatie waar wij nauw mee samen werken zijn wij per direct en met enige spoed op zoek naar een ervaren kandidaat voor de openstaande vacature van F&B Supervisor. Voor deze spilfunctie zijn wij op zoek naar energievolle kandidaten die met plezier willen mee werken aan de groei van dit bedrijf. Onze opdrachtgever is een hotel die volop in beweging is.

In deze veelzijdige en afwisselende functie ben je samen met de F&B Manager medeverantwoordelijk voor het team van bedienend personeel. Je zorgt voor een optimale service in het restaurant en op feesten, partijen en andere evenementen. Hierbij coördineer je de werkzaamheden en stuur je het team aan. Uiteraard werk je met veel enthousiasme mee op de vloer. Het gastencontact is erg belangrijk; je adviseert, informeert en handelt af.

Een accurate bewaking van de HACCP normen is een belangrijk onderdeel van jouw dagelijkse werkzaamheden. Ter verbetering van de kwaliteit en service op de afdeling draag jij verbetervoorstellen bij directie aan waarbij je verantwoordelijkheid draagt voor de invulling en uitvoeren van de geaccordeerde plannen. Je vervult een sleutelrol, functioneert als vraagbak, je denkt oplossingsgericht en handelt indien nodig als zodanig. Je werkt met de nodige enthousiasme mee op de afdeling. Kortom, als leidinggevende ga jij voor de hoogst behaalde resultaten.

Functie eisen;

  • In het bezit zijn van vakdiploma’s;
  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie is een pré;
  • Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau;
  • In het bezit zijn van uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent welgemanierd;
  • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Je voelt je thuis in een gastvrije- en service gerichte omgeving;

Arbeidsvoorwaarden:

De organisatie biedt mooie primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris wordt in overleg bepaald. Er heerst een zeer plezierige werkomgeving. Daarnaast krijg je de kans om in een gedreven organisatie aan de slag te gaan met ruimte voor persoonlijke groei.

Soort dienstverband: voltijd

Vindt jij dat jij dé kandidaat bent voor deze functie? Mail dan een uitgebreide Curriculum Vitae naar info@selectvitae.nl Bij ontvangt nemen wij contact op. Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Soraya van der Veldt.

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Anne Martiene Gerritsen.