Onze opdrachtgever betreft een hotel gelegen op een centrale en daarmee goed bereikbare plek in Rotterdam; een groot hotel dat naast de vele hotelkamers en suites, de meest exclusieve ruimtes faciliteert aan grote groepen gasten voor events en business-meetings.

Hiermee maken zij bijzondere ontmoetingen tussen gewone mensen en gewone ontmoetingen tussen bijzondere mensen mogelijk.

Je komt te werken in een team van horeca professionals waar hospitality de drijfveer is.

Jij gaat het F&B-team aansturen in de dagelijkse operatie. Je draagt zorg voor een goed teamgevoel en door je spontane natuurlijke leiderschapskwaliteiten coach, motiveer en geef je leiding aan het team. Je streeft er ten alle tijden naar om de service te verbeteren en draagt hiervoor originele ideeën aan die je samen met het team graag ten uitvoer brengt.

Eten & drinken; jij wordt ermee wakker en gaat er mee naar bed. Als jij een hapje gaat eten in een horecagelegenheid, kijk jij met jou F&B-blik naar het concept, de kwaliteit en de service.

Naast jouw passie voor alles wat met eten en drinken te maken heeft, beschik je over het volgende;

Je hebt ruime ervaring in de bediening, zowel op restaurantniveau als events
Je hebt ervaring opgedaan in een soortgelijkeleidinggevende functie, binnen een soortgelijke organisatie
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, spreek je daarnaast nog een andere taal dan is dat een pluspunt
Je hebt een verzorgd uiterlijk en een fris voorkomen
Uiteraard ben je zeer flexibel inzetbaar; ochtend, middag of avonddiensten, werken met feestdagen of soms tot in de late uurtjes is voor jou geen enkel probleem.
Je weet alles van HACCP, sociale hygiëne, service & kwaliteit.

Je komt terecht in een organisatie waarin je met jouw vakkennis en ervaring echt een verschil kan maken. Aangezien het een jonge maar grote organisatie betreft zijn er,mocht je daarin geïnteresseerd zijn, volop doorgroeimogelijkheden.

Het team waarmee je komt te werken bestaat uit personeel wat in dienst is van het hotel, tijdens evenementen wordt er ook gebruik gemaakt van flexwerkers. Dit zijn veelal jonge mensen die echt wel wat kunnen maar ook nog flink wat sturing nodig hebben. Jij spreekt hun taal en weet ze te enthousiasmeren voor het prachtige vak.

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Wij ontvangen graag je Curriculum Vitae en motivatieschrijven per email info@selectvitae.nl