Ben jij de cijfermatige spin in het web die zich graag opstelt als sparringspartner?

Dan zou het zo maar kunnen dat wij op zoek zijn naar jou….Lees snel verder….!

De opdrachtgever;

Het doel van onze opdrachtgever is ondernemers te laten ondernemen maar dat wordt steeds complexer. Na het goede idee, waar ooit mee begonnen werd, volgt kwaliteit, een gedegen aanpak en hard werken. Het bedrijf groeit en voor je het weet gaat de meeste tijd en aandacht in allerlei randzaken zitten. Belangrijke randzaken, dat wel, maar het leidt af van het échte ondernemen. Onze opdrachtgever heeft als doel ondernemers te ontzorgen. Kennis wordt gebundeld en haarscherp inzicht wordt geboden in het reilen en zeilen van de onderneming. Ze ondersteunen met hun expertise bij het nemen van de juiste beslissingen.

De specialisten en adviseurs stellen zich onafhankelijk, zorgvuldig, vasthoudend en integer op maar blijven kritisch. Ze vervullen immers een verantwoordelijke rol in het maatschappelijk verkeer, namelijk het waarborgen van het vertrouwen in onze economie.

De kernwaarden: betrokken, vindingrijk, uitdagend en behulpzaam zijn de absolute leidraad binnen dit bedrijf. Er heerst een gemoedelijke, sportieve bedrijfscultuur. Zo worden lokale sportclubs niet alleen gesponsord maar wordt er ook actief meegedaan met tennis-, volleybal-, badminton- en voetbaltoernooien. De personeelsvereniging is heel actief en organiseert regelmatig leuke uitjes.

Al met al een heerlijke club om je bij aan te sluiten.

De functie;

Binnen de organisatie is er een aparte afdeling die zich bezig houdt met het vermogen van haar klanten. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste, energieke collega die
klantwensen gaat vertalen naar een op maat gemaakt plan. Je wordt de sparringspartner van de Financieel Planner en estate planner en overlegt regelmatig met collega’s, Fiscalisten, Juristen of Accountants waardoor je eigen kennis steeds verder uitbreidt. Je pikt actiepunten op uit gesprekken met klanten, waarbij je regelmatig aanschuift, en volgt deze op. Je zorgt ervoor dat deadlines gehaald worden en onderhoudt contacten met notarissen en andere externe partijen. Deze functie heeft een mooie afwisseling in zich met enerzijds gesprekken met klanten en collega’s anderzijds het
cijfermatig uitwerken van alle verkregen informatie.

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;
  • Je hebt goed cijfermatig inzicht;
  • Je hebt interesse in de financiële wereld en je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in dit vakgebied;
  • Als je ervaring hebt ervaring binnen het notarieel recht of als je ervaring hebt in een commerciële functie binnen het bankwezen dan is dat een grote plus;
  • Je bent minimaal 24-32 uur per week beschikbaar

Er wordt een functie geboden binnen een boeiende en dynamische werkomgeving waar men elkaar met respect behandelt en plezier in het werk ervan afstraalt. Binnen het bedrijf kun je je volop persoonlijk ontwikkelen middels de Interne Academie. Indien gewenst en nodig krijg je de mogelijkheid om externe trainingen te volgen. De werksfeer is gemoedelijk en informeel. Talenten worden gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen en krijgen om door te groeien.

Onze opdrachtgever biedt uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris ligt tussen de €2800,- bruto en €3500,- bruto per maand, afhankelijk van de ervaring die je mee brengt. Verder krijg je de mogelijkheid om in een korte periode door te groeien naar een volwaardige Adviseur.

  • 27 vakantiedagen;
  • Mobiliteitsbudget;
  • Pensioenregeling;
  • Persoonlijke groei- en loopbaanontwikkeling Interne- en externe trainingen;

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je graag aan de slag als Accountmanager Backoffice?

Dan zien wij graag jouw Curriculum Vitae tegemoet.

Deze kun je mailen naar; info@selectvitae.nl
Soraya van der Veldt en Diederik Strack zijn contactpersonen voor deze functie en staan jou graag te woord.

Soraya is bereikbaar op het telefoonnummer; 06-81955969. Diederik is te bereiken op het nummer; 06-25410633.