Voor een zeer gewaardeerde relatie zijn wij per direct op zoek naar een Accountmanager Horeca.
Het bedrijf groeit snel en met deze groei is de vacature van Accountmanager voor de regio Amsterdam open komen te staan.

Jij zal: Als Accountmanager Horeca ben je medeverantwoordelijk voor het uitbreiden van de omzet van de regio die jij beheert.

Tevens ben je verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe kansen middels actieve acquisitie en ben jij een ster in het onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties. Het signaleren van kansen en de marktontwikkelingen volgen is een dagelijkse bezigheid van jou. Naast dit alles heb je richting jouw klanten een ondersteunende en adviserende rol. Dit doe je door masterclasses en tastings te organiseren en andere creatieve evenementen op de kaart te zetten met als doel naamsbekendheid en uiteindelijk meer omzet te genereren.

Jij bent: Een frisse en commerciële verschijning met een afgeronde HBO opleiding op zak.

Daarnaast heb je recente en aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Een horeca achtergrond is een vereiste. Je bent een levensgenieter en bourgondiër en hierdoor heb je affiniteit met food en alles wat erbij hoort. Je bent een commercieel talent, communicatief vaardig en met jouw charmante en open houding weet jij gesloten deuren te openen. En tot slot en heel belangrijk; je beschikt over een gezonde dosis humor!

Jij krijgt: Een passende en marktconform salaris die gebaseerd is op jouw en werkervaring.

Ook zitten een aantal mooie secundaire arbeidsvoorwaarden in het pakket zoals een auto, laptop, telefoon, eindejaarsuitkering en de mogelijkheid om interne of externe opleidingen te volgen. Verder kom je te werken in een groeiende en leuke organisatie waar collegialiteit heel hoog in het vaandel staat.

Het betreft hier een vacature voor de regio Amsterdam. Het salaris hangt af van opleiding, werkervaring en natuurlijk je eigen indicatie.

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar kandidaten met commerciële werkervaring én een horeca achtergrond. Je hebt binnen Amsterdam al een netwerk opgebouwd.

Wil jij aan de slag voor een organisatie waar jij wel degelijk het verschil maakt?
En ben jij ervan overtuigd dat jij de kandidaat bent die wij zoeken?
Dan vragen wij om een uitbreid Curriculum Vitae en motivatie brief.
Deze kun je mailen naar: info@selectvitae.nl
Bij ontvangst krijg je bericht.
Wil je eerst wat meer info hebben? Dat kan!
Wij zijn dagelijks onder kantoortijden te bereiken op het telefoonnummer: 010-2152345.