Voor een prachtige organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Senior Sous Chef Banqueting & Events.
Onze opdrachtgever mag zich een unieke organisatie noemen die zich in alle facetten weet te onderscheiden.
Als Senior Sous Chef Banqueting & Events ben jij samen met de Chef verantwoordelijk voor;

  • De gehele aansturing van het keukenteam van jouw afdeling;
  • De voorbereiding, planning en inkoop;
  • Calculatie;
  • Eindverantwoordelijk voor de bereiding -en presentatie van de gerechten;
  • Het waarborgen van procedures en processen;
  • Het onderzoeken en bijhouden van de laatste trends in de markt;
  • Het bewaken van constante kwaliteit;

Functie eisen;

  • Minimaal een afgeronde koksopleiding niveau 3/4 afgesloten met een diploma;
  • Tenminste 3 jaar aantoonbare werkervaring in een leidinggevende functie;
  • Ervaring in de Events en luxe horeca is een pré;
  • Het vermogen hebben om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen functioneren;

De juiste kandidaat zal in de eerste instantie een fulltime contract aangeboden krijgen waarbij de dagen flexibel kunnen worden ingepland. Je krijgt veel vrijheid in je werk en jouw creativiteit wordt zeer gewaardeerd. Uiteraard zal je administratief ondersteund worden daar waar nodig is.

En tot slot; je komt te werken in een mooie en sociale organisatie.
Voel jij je aangesproken? Schrijf ons!

Wij ontvangen graag een uitgebreide en recente CV van jou.
Deze kun je mailen naar: info@selectvitae.nl
Telefonisch zijn wij te bereiken op het nummer: 010-2152345.
Voor onze bedrijfsgegevens verwijzen wij graag naar onze site; www.selectvitae.nl