Voor onze opdrachtgever, een hotel die aangesloten is bij een internationale hotelgroep zijn wij op zoek naar een Chef-kok!

Onze opdrachtgever richt zich zowel op de individuele zakelijke & toeristische gast als op (grote) groepen.
A la Carte, BBQ ’s, borrelarrangementen, bruiloften, buffetten, high tea, condoleances, teambuildingsuitjes alles is mogelijk voor de gast! Erg leuk maar dit betekend in de praktijk dat je snel moet kunnen schakelen en soms ook met creatieve oplossingen zal moet komen.

Wij zijn dan ook op zoek naar een daadkrachtige Chef-kok met ervaring om de kar te kunnen trekken. Dus heb jij je sporen al verdiend als Chef-kok of werk je momenteel als Sous Chef al een tijdje in de schaduw van je Chef en ben je toe aan de volgende stap in je loopbaan lees dan vooral even verder.

Er staat momenteel een gemotiveerde brigade in de keuken en de onderlinge sfeer is goed. Zij zetten allemaal net even dat stapje extra voor elkaar. Uiteraard krijg je de vrijheid om je brigade verder uit te bouwen of samenstellen waar nodig. Je bent een Chef die gaat voor het hoogst haalbare resultaat en met jouw komst zorg je ervoor dat de brigade naar een hoger niveau wordt getild en excelleert.

Uiteraard heb je naast het leidinggeven nog een grote passie en dat is koken. Mooie gerechten samenstellen en op de kaart zetten dat is iets waar jij echt gelukkig van wordt. Neem dus al je recepten en ideeën mee en gooi je deze de organisatie in.

Ondanks er vaak grote groepen toeristen (afgezet door de welbekende touringcars) komen genieten van een uitgebreid buffet, streeft dit hotel ernaar een kwalitatief en culinaire verassing aan haar gasten te kunnen aanbieden. Dus vergeet al het gooi- en smijt werk, hier gebeurt dat niet.

Het hotel waar je komt te werken ligt in de omgeving van Harderwijk. Op de mooie Veluwe, een prachtige bosrijke omgeving. Het is dan ook erg handig als je beschikt over eigen vervoer of op fietsafstand woont. Dit gezien de ligging van het hotel en de werktijden waardoor het reizen met OV haast onhaalbaar is.

Aangezien je komt te werken voor een hotelgroep zijn er volop doorgroeimogelijkheden.
Als de vacature je aanspreekt dan vragen wij je om direct te solliciteren door een uitgebreide en recente Curriculum Vitae te mailen naar; info@selectvitae.nl
Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer; 010-2152345. Anne Martiene Gerritsen is contactpersoon voor deze vacature.