CHAUFFEURS FULLTIME GEZOCHT!

|||CHAUFFEURS FULLTIME GEZOCHT!

CHAUFFEURS FULLTIME GEZOCHT!

2018-09-12T08:17:44+00:00september 11th, 2018|Categories: Vacatures Uitzenden|Tags: , , , , |

VACATURE CHAUFFEURS FULLTIME GEZOCHT!

Voor een groeiende catering organisatie zijn wij per direct op zoek naar representatieve, vlotte Chauffeurs/Bezorgers  met een klantvriendelijke instelling die graag uurtjes op de weg willen maken.

Onze opdrachtgever zit gevestigd in de omgeving van Dordrecht. Als Chauffeur/Bezorger bezorg je dagelijks de lunches, hapjes, warme en koude buffetten, soepen en nog veel meer!

Ben je fulltime beschikbaar? Heel graag! Parttime is bespreekbaar. Wij zoeken leuke, gastvrije en gezellige kandidaten voor deze vacature.

Ben jij vrolijk, representatief, flexibel en in het bezit van een rijbewijs B? Dan spreken wij jou heel graag. Wel ontvangen wij vooraf een uitgebreide en recente Curriculum Vitae in een Word of PDF bestand van jou. Deze kan je mailen naar ;info@selectvitae.nl Eerst meer info willen weten kan! Wij zijn onder kantooruren te bereiken op het volgende telefoonnummer: 010-2152345. Voor onze bedrijfsgegevens verwijzen wij graag naar onze site ;www.selectvitae.nl

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van de website te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod op deze website en op websites van derden te verhogen. Indien je op akkoord klikt geef je hiervoor toestemming. Klik op instellingen om te bekijken welke cookies je accepteert. Instellingen Akkoord

Veilig gebruik

We zorgen voor een veilig gebruik van onze website

Monitoren de technische werking

We monitoren de technische werking van de website volledig anoniem

Verzamelen informatie

We verzamelen informatie om de website te verbeteren op basis van prestaties

Relevantie en effectiviteit van campagnes

We verzamelen informatie om de relevantie en effectiviteit van campagnes te beoordelen

Relevante advertenties

We tonen alleen relevante advertenties op andere websites

Voorkomen van meerdere male acties

We voorkomen dat je acties meerdere malen opnieuw moet uitvoeren