Voor een gewaardeerde relatie:

een hotel in het centrum Den Haag zijn wij op zoek naar een allround horecamedewerker. Een erg breed begrip maar het betreft hier een gecombineerde veelzijdige functie waarin je aan de slag gaat als bartender & banqueting medewerker. Kortom een functie die niet snel zal vervelen.

Als bartender ben jij ‘het gezicht’ voor de (vaste) gasten van het hotel.

Je bent gastvrij en geeft service met een glimlach. Je kan meerdere dingen tegelijk ‘luisteren naar de gast en een babbeltje maken terwijl je hard door werkt en de drankjes voor de gast tapt of schenkt.
Screwdriver, Pina Colada, Mojito of een Cosmopolitan, jij shaked de lekkerste cocktails. Heb de kunst van het cocktailshaken al helemaal in de vingers dan is dat mooi meegenomen. Heb je nog nooit een cocktailshaker in de hand gehad? …Dat is geen enkel probleem. Je collega barman is een professional op dit gebied en leert je graag alle kneepjes van dit vak zodat jij binnen ‘no time’ de gasten van een lekkere cocktail kunt voorzien.

Als banqetingmedewerker krijg je te maken met alle onderdelen van de facilitaire dienstverlening en gastheerschap.

Het hotel beschikt over meerdere zalen en ruimtes die veelal geboekt worden voor borrels, congressen, evenementen, bijeenkomsten en (zakelijke) lunches of diners. Jij bent verantwoordelijk voor een perfecte voorbereiding en uitvoering van al deze bijeenkomsten. Jij zorgt ervoor dat er een optimale gastvrijheid geboden wordt en dat alles naar wens verloopt van de opdrachtgever en diens gasten.

In het hotel waar je werkzaam zal zijn heerst een no-nonsens cultuur. De hoteldirecteur kent een ieder van zijn collega’s bij naam en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een gemotiveerd, hardwerkend maar bovenal gezellig team.

De meest ideale kandidaat is woonachtig in Den Haag en kan zich verplaatsen te voet, fiets of scooter. Dit in verband met het niet aanwezig zijn van parkeergelegenheid en door de werktijden is het niet altijd mogelijk om met het OV te reizen.

Geef jij de gasten graag het gevoel dat zij jouw volledige aandacht hebben?
Kan de gast altijd met alle vragen bij jou terecht en overtref jij verwachtingen?
Dan is dit jouw nieuwe baan!
Wacht dan ook niet langer en mail je CV naar info@selectvitae.nl
Eerst telefonisch meer willen weten? Dat kan!
Wij zijn op kantoortijden te bereiken onder het telefoonnummer: 010-2152345.

Het betreft hier een vacature op basis van Werving & Selectie dit houdt in dat bij een geslaagde match de kandidaat een contract aangeboden krijgt bij onze opdrachtgever.