Koffie, koffie, lekker bakkie koffie:
en jij weet hoe je dat lekkere bakkie koffie moet zetten!

Voor onze opdrachtgever een prachtig *****hotel te Amsterdam zijn wij op zoek naar een Barista die van aanpakken weet.

Koffie verkeerd, cappuccino, expresso, doppio, ristretto of een latte macchiato; jij serveert de heerlijkste door jou zelfgemaakte koffiespecialiteiten aan de gast.

Bij koffie hoort natuurlijk een versnapering, de gast heeft dan ook de keuze uit een ruim assortiment patisserie gerechten.

Deze lekkernijen worden gepresenteerd in de vitrine en zijn naast overheerlijk van smaak een lust voor het oog.

Kan de gast geen keuze maken uit al dat lekkers dan neem jij de adviserende rol op je;
jij weet immers exact welk gebak bij welke drank past.

Om naast deze prachtige producten die je serveert zelf ook een verpletterende indruk op de gast te maken heb je een representatief verzorgd voorkomen en een ontwapende lach.
De gasten van onze opdrachtgever komen van heinde en verre en het zal dan ook vaker wel- dan niet voorkomen dat er Engels gesproken wordt. Naast een vlotte babbel in het Nederlands weet je je dan ook goed verstaanbaar te maken in de Engelse Taal.
Jij voelt je het best op je plek in een horecagelegenheid in het hogere segment en bij voorkeur heb je al enige ervaring opgedaan in een hotelomgeving.
Kan je alle bovenstaande punten met ja beantwoorden en ben je woonachtig in Amsterdam of omgeving dan ontvangen wij graag je Curriculum Vitae. Mocht je na het lezen van deze vacature vragen hebben dan vernemen wij dat graag. Wij zijn bereikbaar op 010 2152345.

Je bent woonachtig in Amsterdam of de directe omgeving,