Vacature Banqueting Supervisor

Voor een relatie waar wij nauw mee samen werken zijn wij per direct en met enige spoed op zoek naar een ervaren kandidaat voor de openstaande vacature van Banqueting Supervisor. Voor deze spilfunctie zijn wij op zoek naar energievolle kandidaten die met plezier willen mee werken aan de groei van dit bedrijf. Onze opdrachtgever is een hotel die volop in beweging is. In deze veelzijdige en afwisselende functie ben je samen met de F&B Manager medeverantwoordelijk voor het team van bedienend personeel. Je zorgt voor een optimale service in het restaurant en op feesten, partijen en andere evenementen. Hierbij coördineer je de werkzaamheden en stuur je het team aan. Uiteraard werk je met veel enthousiasme mee op de vloer. Het gastencontact is erg belangrijk je adviseert, informeert en handelt af. Een accurate bewaking van de HACCP normen is een belangrijk onderdeel van jouw dagelijkse werkzaamheden.Ter verbetering van de kwaliteit en service op de afdeling draag jij verbetervoorstellen bij directie aan waarbij je verantwoordelijkheid draagt voor de invulling en uitvoeren van de geaccordeerde plannen. Je vervult een sleutelrol, functioneert als vraagbak, je denkt oplossingsgericht en handelt indien nodig als zodanig. Je werkt met de nodige enthousiasme mee op de afdeling. Kortom, als leidinggevende ga jij voor de hoogst behaalde resultaten.

Functie eisen In het bezit zijn van vakdiplomas. Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie is een pré. Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau. In het bezit zijn van uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent welgemanierd. Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je voelt je thuis in een gastvrije- en service gerichte omgeving.

Arbeidsvoorwaarden: De organisatie biedt mooie primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris wordt in overleg bepaald. Er heerst een zeer plezierige werkomgeving. Daarnaast krijg je de kans om in een gedreven organisatie aan de slag te gaan.

Kandidaten die graag willen reageren op deze vacature vragen wij om een uitgebreide en recente Curriculum Vitae te mailen naar; info@selectvitae.nl

Soraya van der Veldt is contactpersoon voor deze vacature en voor vragen bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 010-2152345