Werken in een historisch pand dat bezocht wordt om bijzondere zintuigelijke ervaringen op te doen? Lees snel verder….

De opdrachtgever;

Verweven in deze zogenaamde “Concept Store” vind je dit Restaurant, een plek waar culinaire fijnproevers kunnen genieten van gastronomische lekkernijen. Voor de brasserie en het Restaurant zoeken wij een Banqueting en Brasserie manager. Voor iedere gelegenheid of evenement vind je hier een passende ruimte onder één dak. Om gezellig met vrienden, familie en collega’s samen te komen, te vergaderen of feest te vieren in een bijzonder sfeervolle omgeving. Of je nu intiem wilt lunchen of dineren met je gezin, een bedrijfsfeest wilt organiseren of trouwen met de liefde van je leven in een relaxte ambiance, het is hier allemaal mogelijk.

De functie;

Als Manager zul je je richten op het garanderen van uitstekende klantenservice en gastronomie van de hoogste kwaliteit. Je bent tenslotte eindverantwoordelijk voor het restaurant. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt en dat er goed naar de wensen van de gasten wordt geluisterd. Hierbij staat gasttevredenheid op nummer een. Uiteraard werk je zelf ook mee op de werkvloer, waardoor je nog beter overzicht hebt in de zaak en je het personeel nog beter kunt aansturen. Daarnaast voer je ook andere managementwerkzaamheden uit, zoals het inroosteren van personeel en andere administratieve taken.

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Je hebt een afgeronde Horeca opleiding;
  • Je hebt recente en aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie binnen het luxe segment;
  • Je beschikt over goede wijnkennis en algemene productkennis;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed, in woord en geschrift;
  • Je bent 38 uur per week beschikbaar.

Het aanbod

Er wordt een uitdagende, fulltime functie geboden binnen een hecht team. Het bedrijf biedt uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een prima salaris, dat past bij de ervaring die je meebrengt, ontvang je:

  • Een contract;
  • Jouw deel van de fooi;
  • Vakantiegeld;
  • Reiskosten vergoeding;
  • Vrije dagen tijdens de officiële feestdagen, bovendien worden deze doorbetaald;
  • 25 vakantiedagen.

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je graag aan de slag als Banqueting en Brasserie Manager?

Dan zien wij graag jouw Curriculum Vitae tegemoet.

Deze kun je mailen naar; info@selectvitae.nl

Soraya van der Veldt is contactpersoon voor deze functie en staat jou graag te woord.

Je kunt haar bereiken op het nummer; 06-81955969.